NIKO TO NIJE ZNAO, ALI SLOBA IMA POLUBRATA! On se konačno oglasio i IMAO JE ŠTA da poruči o čitavoj aferi!
Foto: Printscreen YT

stariji radanović izrevoltiran

NIKO TO NIJE ZNAO, ALI SLOBA IMA POLUBRATA! On se konačno oglasio i IMAO JE ŠTA da poruči o čitavoj aferi!

Stars -

Sloba Radanović je već danima u žiži javnosti zbog "zabranjene" ljubavi sa Lunom Đogani. Pevač je neprestano na udaru kritika, pozitivnih komentara i tračeva, a poslednja informacija u nizu jeste ona da ima polubrata.

Stariji Slobin polubrat Radenko Radanović nije medijska ličnost, te se do sada nije ni oglašavao povodom čitavog slučaja, iako je objavama na društvenim mrežama redovno davao bratu podršku.

Ipak, sada je rešio da progovori i da zapuši usta svima koji su opleli po njegovom bratu, uputivši im otvoreno pismo na Fejsbuku.

foto: Printscreen

- Poruka za sve dušebrižnike, svetice i sve. Slobodan Radanović niti je bogalj (Bogu hvala), niti ga je do sada neko izdržavao. Za vašu informaciju, ali to već znate, dao mu je Bog slavujski glas, pa tako bio on sa Kristinom, Lunom ili nekom trećom, on ima svoju koru hleba. A ima i brojnu familiju i prijatelje koji ga bezrezervno podržavaju. Zato počistite prvo ispred svojih vrata. Hvala na pažnji, Sloba do pobede - poručio je izrevoltirani Radenko svima koji osporavaju Slobin uspeh i talenat.

(Kurir.rs/Foto: PrintScreen/Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track