VOLIM DA VIDIM LICA JADNIKA BEZ IMALO EMPATIJE! Supruga Olivera Dragojevića OGORČENA i BESNA zbog lažnih navoda o njegovoj smrti
Foto: PrintscreenYouTube

'hvala vam na toj nezaboravnoj večeri...'

VOLIM DA VIDIM LICA JADNIKA BEZ IMALO EMPATIJE! Supruga Olivera Dragojevića OGORČENA i BESNA zbog lažnih navoda o njegovoj smrti

Stars -

Nakon što se pre nekoliko dana pojavila vest da je Oliver Dragojević preminuo, oglasio se RTL koji je preneo ovu lažnu informaciju, ali i njegova supruga.

"Kao nositelji projekta digitalne mreže RTL-a, iskreno žalimo i izvinjavamo se gospodinu Dragojeviću, porodici i našim čitaocima. Vesti o Oliveru Dragojeviću počele su da kruže u subotu popodne po društvenim mrežama, a Splitski dnevnik, koji se nalazi unutar RTL-ove digitalne mreže i sadržajno deluje samostalno, objavio je navode bez službene potvrde", ovako glasi saopštenje RTL-a povodom pisanja Splitskog dnevnika.

Iza vesti koja je najpre bila potpisana punim imenom i prezimenom novinarke kasnije je stajao samo Splitski dnevik, a onda je u potpunosti povučena sa portala, pišu "Jutranji hr" i "Slobodna Dalmacija".

Međutim, informacije je veoma povredila porodicu čuvenog muzičara kao i njega samog. Buknula je i širila se društvenim mrežama, pa je pokrenula lavinu emocija među Oliverovim fanovima.

"Oliver je dobro i lečenje se nastavlja. Molimo vas, ne verujte dezinformacijama koje trenutno kruže", ta vest se pojavila na pevačevom Fejsbuk profilu i prilično je ublažila situaciju.

foto: Printscreen

A onda je neprijatan sled događaja prokomentarisala i Oliverova prijateljica Ivana Runjić, ćerka Zdenka Runjića, koja je istakla da je novinarka koja je stajala iza vesti i urednica portala Splitski dnevnik, a oglasila se i Vesna Dragojević.

- Ako je neko poverljiv izvor informacija, onda sam to ja. Oliver je dobro i nije životno ugrožen. Hvala im na nezaboravnoj večeri koju su nam pripremili, nama i medicinskom osoblju, i šoku koji su doživeli naši prijatelji i moja familija u Dubrovniku. Ivana, hvala ti. Volim da vidim lica lica jadnika bez imalo empatije - istakla je Vesna.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/Zena.rs/Foto:)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja