Najnovije vesti

GAGI I ANABELA PRIŽELJKUJU UNUČE: Prihvatićemo Lunino i Slobino dete!
Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

ODUŠEVLJENI

GAGI I ANABELA PRIŽELJKUJU UNUČE: Prihvatićemo Lunino i Slobino dete!

Stars

Anabela Atijas (42) i Gagi Đogani (57) kažu da bi bili srećni ukoliko bi im ćerka Luna (21), koja je u „Zadruzi“ započela vezu s oženjenim pevačem Slobom Radanovićom (27), podarila unuče!

Popularna blogerka već nekoliko dana pati od mučnina i glavobolje, pa su njeni cimeri iz rijalitija posumnjali da je Luna trudna. Kako je Đoganijevoj iz dana u dan bilo sve lošije, sumnje o njenoj trudnoći počele su da rastu. Kada joj se slošilo, Luni su se cimeri našli pri ruci, između ostalog i njen oženjeni dečko. U jednom trenutku, Đoganijeva je zbog jake mučnine potrčala ka kupatilu. Ali pošto nije stigla na vreme do WC, na zaprepašćenje ukućana, blogerka je zgrabila šerpu koja joj se našla pri ruci i u nju povratila.

foto: Printscreen

Urinarna infekcija

To je bio alarm za produkciju, koja je shvatila da je Đoganijevoj zaista loše, pa su pozvali dežurne lekare, koji su je pregledali i ustanovili da mora u bolnicu. Tamo su doktori, posle detaljno obavljenih pretraga, konstatovali da Luna ima jaku urinarnu infekciju i da je to uzrok njenih tegoba. Posle nekoliko sati ona se vratila na imanje i cimerima objasnila kroz kakve je muke prošla.

foto: PrintScreen

O narušenom zdravstvenom stanju njihove ćerke obavešteni su Gagi i Anabela, koji su se veoma zabrinuli. I oni su, kao i ostali gledaoci, čuli da postoji mogućnost da je Luna u drugom stanju.

Dobila terapiju

- Moja ćerka je završila u bolnici zbog jake urinarne infekcije. Sada je bolje, dobila je terapiju. U svakom slučaju, i da je trudna, podržaću je! Ona će za koji mesec napuniti 22 godine, ja sam u to vreme već uveliko bila majka. Šta fali? Obradovaću se ukoliko dobijem unuče - rekla je Anabela za Kurir.

Anabela Atijas, foto: Marina Lopičić

Sličan stav ima i budući deda Gagi.

- Koji roditelj se ne bi radovao kada bi čuo da će postati deda?! Voleo bih da dobijem unuče, ali koliko znam, Luna zasad nije trudna. Nema govora da ne bih prihvatio njenu trudnoću. Ako je ona srećna, i ja sam - poručio nam je Lunin tata.

Ljubomorne scene

SLOBO, KASTRIRAĆU TE!

Luna i Sloba se često svađaju, ali se brzo pomire. Blogerka mu je juče u krevetu tokom primirja otkrila šta bi uradila ukoliko bi je prevario.

- Kastrirala bih te! Ne bi mogao više ni na barbike da se ložiš! Tačno mogu da zamislim sebe da idem po Beogradu kao neka ludača - rekla je blgerka, a pevač se smejao.

PREBOLELA Voli Crnogorca

KIJA: JA SAM U LAZOVIĆE!

Slobina žena Kristina Kija Kockar je na meti novog cimera, bivšeg fudbalera Nikole Arsića.

- Ona je najlepša u kući. Iz dana u dan mi je sve lepša, ne znam kako ću izdržati ako se zaljubim. Zamišljao sam ceo život da imam devojku kao što je Kija - sviđaju mi se njen izgled, ponašanje, stav, sve. Ja volim kada su devojke ironične - rekao je Nikola pred Kijom, a ona mu je jasno dala do znanja da voli svog dečka Andriju Lazovića.

- Ja sam u Lazoviće - rekla je kratko Kristina.

JELENA STUPARUŠIĆ - Foto: Filip Plavčić; Zorana Jevtić; Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Burne, osuđivane i zabranjene: Poznati parovi koji su svoju ljubav započeli u rijalitiju

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...