Najnovije vesti

GOCA BOŽINOVSKA ISKRENA: Sa Šijanom sam bila u pogrešno vreme!
Foto: Privatna Arhiva

Prisetila se pokojnog supruga

GOCA BOŽINOVSKA ISKRENA: Sa Šijanom sam bila u pogrešno vreme!

Stars

Razišli smo se dve godine pre nego što je poginuo. Sve što je on imao u životu po pravilu je i moje. Sve što smo u životu stvarali, stvarali smo zajedno, kaže Goca

Goca Božinovska slaba je na žestoke momke, pa je samim tim i njen život zbog njih bio prilično turbulentan i buran.

Pevačica je prvi put priznala da je oduvek padala na snažne muškarce, poput njenog pokojnog supruga Zorana Šijana i bivšeg dečka Nebojše Tubića Žapca, pored kojih se osećala sigurnom i zaštićenom.

Nebojša Tubić Žabac, foto: Printscreen

- Tako mi se zalomilo. Ložim se na žestoke momke, naravno. Uvek sam volela lepe i snažne muškarce koji treniraju i bave se sportom. Bila sam u pogrešno vreme s njima, nisam ni znala da iskoristim sve to što treba i kako treba. Šta da radim kad sam poštenjačina - kaže Goca i dodaje da joj novac njenih partnera nikada nije bio prioritet.

- Razišla sam se s mužem dve godine pre nego što je poginuo. Sve što je on imao u životu po pravilu je i moje. Sve što smo u životu stvarali, stvarali smo zajedno. A kuća je neka druga priča. I posle njegove smrti sam radila i zarađivala da bih odgajala našu decu. Išli su u privatne škole, radila sam 24 sata, nisam birala gde ću da idem i za koji iznos. I kad mi se plakalo, bila sam vesela i prelazila preko svih uvreda - rekla je Božinovska.

foto: Dragan Kadić

Pevačica ističe da je, nakon što je Šijan ubijen, ušla u vezu sa Žapcem i da se s njim u javnosti pojavila tek posle pet godina.

- I dalje sam potresena zbog njegovog hapšenja. Mi smo u odličnim odnosima. I dalje ga volim i poštujem, nikad se nismo ni posvađali. Izdešavale su nam se neke stvari zbog kojih nismo uspevali da se često viđamo. Nadam se da će se ovo sve razrešiti. Nebojša nema veze s tim! Nemoguće je da nekome nanese zlo. Ne sekiram se toliko kao u periodu kada je bio ranjen - završava Goca.

Zakazala zatezanje lica

AKO MOGU KOLEGINICE, MOGU I JA!

Goca Božinovska zakazala je zatezanje lica na jednoj privatnoj klinici kako bi izgledala lepše i svežije.

- Nikad dosad to nisam radila. Ako mogu sve moje koleginice, mogu i ja. Idem prvi put, pa ću videti kako će biti. Uradila sam zube, sledeći korak su bore. Plašim se, ali želim to da uradim.

MARIJA DEJANOVIĆ - Foto: Privatna arhiva; Dragan Kadić

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CELA PORODICA JOJ JE POZNATA: Svi bruje o njihovim SKANDALIMA, ali mlađa Šijanova ćerka uživa u novogodišnjim čarolijama!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...