(FOTO) NAPRAVILA JE NAJVEĆI SKANDAL U ZG:  Nakon komentara MARIJE ŠERIFOVIĆ, napustila scenu, rodila dete, a danas je NE BISTE PREPOZNALI!
Foto: Printskrin

(FOTO) NAPRAVILA JE NAJVEĆI SKANDAL U ZG: Nakon komentara MARIJE ŠERIFOVIĆ, napustila scenu, rodila dete, a danas je NE BISTE PREPOZNALI!

Stars -

Dunja Popović je svakako ostavila veliki trag u "Zvezdama Granda" tako što je bila jedina takmičarka u "Zvezdama Granda" koja se nakon komentara žirija okrenula i napustila scenu.

Ipak, njen uspon u ovom takmičenju ostao je u senci skandala sa Marijom Šerifović, iako nikada do kraja nije razjašnjeno šta se tu dogodilo, budući da je produkcija spomenutog takmičenja odbila da emituje taj deo emisije.

Međutim, do medija su došle informacije da je Šerifovićeva poručila da se "zna za šta takvi kandidati služe", ali i da su pale teške reči i psovke.

Radilo se o verbalnom obračunu sa Marijom Šerifović, a Dunju je uvredilo kada je Marija rekla “Dajte ljudi, nemojte da se više zaje**vamo! Svi znamo čemu služe ovakvi kandidati! Jedno je šou, drugo je pevanje! Vi ste šou!”, nakon čega se Dunja okrenula i napustila scenu.

Dunja je svojevoljno napustila šou, nakon čega se udala za advokata Vladimira Živkovića, a zatim početkom ove godine rodila i sina Viktora.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DRUGA STRANA "MEDALJE": Ovo su najveće svađe u žirijima takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja