(FOTO) BOKIJEVU NAJSTARIJU ĆERKU NIKAD NISTE VIDELI: Godinama živi u Americi, a kad vidite s kim je u braku...ŠOK!
Foto: Dragan Kadić

USPEŠNA ŽENA

(FOTO) BOKIJEVU NAJSTARIJU ĆERKU NIKAD NISTE VIDELI: Godinama živi u Americi, a kad vidite s kim je u braku...ŠOK!

Stars -

Božidar Boki Milošević simbol je uspešne muzičke karijere kao i odlične muzike. On je otac Tijane, Ksenije, Gordane i Milana.

foto: Dragan Kadić

Tijana je poznata violinstkinja utada je perkusionistu Zorana-Kikija Cauševića sa kojim ima dvojicu sinoca Arena i Aljišu. Šira publika poznaje je po nastupu na Evroviziji kada je bila deo tima Željka Joksimovića kada je pevač odneo drugo mesto na muzičkom takmičenju.

Ksenija je također violinistkinja i pevačica udala se za Sašu Miloševića Mareta sa kojim ima sina Vanju. Kada je u pitanju sin Milan on je magistrirao flautu i tata Božidar je magistar i radi kao profesor u Vankuveru.

Ćerka Gordana se nikada ne pojavljuje u javnosti. Diplomirala je pravo i sa porodicom živi u Americi. Bavi se advokaturom, a iza sebe ima dugogodišnju karijeru u diplomatiji. Radila je u najpre u američkoj ambasadi u Beogradu, a onda je prebačena u Budimpeštu. Dobila je tamo ponudu da ode za Ameriku, i iskoristila je tu šansu.

U priči o Gordani postoji muškarac kojeg zna cela Juga. Reč je o njenom suprugu Radovanu Jovićevu, čuvenom Radovanu iz grupe ‘Zana’.

Muzičar je godinama uz Jelenu Galonić i Žiku Živanovića bio na samom vrhu muzičke scene.

Bio je duhovit, energičan na javnim nastupima, a vest o njegovom odlasku Americi došla je iznenada. Radovan se, takođe, poput supruge Gordane, ne pojavljuje u javnosti. Propustio je i niz koncerata "Zane" koji su bili organizovani u ime nekadašnjih, velikih uspeha. Ali "Zanu" sigurno nije zaboravio. Sa Gordanom danas vodi neki sasvim drugačiji život. Roditelji su dvoje dece.

(Kurir.rs/Nostalgično/Foto Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVI STARIMO OSIM MARIJANE MATEUS: Dok sve blješti oko nje, ona je ne skida osmeh sa lica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track