ANABELA ŠOKIRALA SRBIJU: Sloba je bio agresivan tokom svađe sa Lunom, a ona ga opravdala ovim rečima!
Foto: Printskrin

IZNENADILA

ANABELA ŠOKIRALA SRBIJU: Sloba je bio agresivan tokom svađe sa Lunom, a ona ga opravdala ovim rečima!

Stars -

Anabela Atijas gostovala je u emisiji rijalitija "Zadruga" kao podrška ćerki Luni, i svojim komentarima iznenadila sve.

Naime, čim je stigla, Anabela je dobila pitanje da prokomentariše agresivnu situaciju između njene ćerke Lune i njenog dečka Slobe, kada su u jeku svoje svađe bacali stvari, pa Sloba slomio i ruku.

"Ne mogu da mu zamerim ništa. Danima se punio negativnom energijom, bilo je bockanja, konstantan prtisak je vršen na njih dvoje, pogotovo na njega, jer je ona bila u fabrici. Počeo je da gubi strpljenje. Onda je došoa ovaj Nikola, pa su krenuli komentari. On je i sam primetio da pokušavaju da ih zavade, ali se nije odbranio", opravdala je Anabela trenutke kada pevač viče na njenu ćerku i lomi po imanju.

foto: Printskrin Youtube

Ona je još malo poželela da stane na njihovu stranu.

"Ne znam otkud tolika nesigurnost kod njega. I sa njene strane ponekad bez razloga nekada ljubomorna scena. To je ta ljubavna vatra i zatvoreni prostor. Kad uzmu alkohol u ruke, to bude okidač za takvo ponašanje, ali pre stres koji bio prethodnih dana", rekla je Lunina majka i dodala:

"Nije on muškarac koji će udariti ženu. On će pre sebi nauditi. što smo i videli kada je povredio ruku. Njihova ljubav je fatalna."

Podsetimo se spornog snimka incidenta između ovog para:

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track