(VIDEO) SRPSKA ESTRADA I PORODIČNE VEZE: Bile su udate za POZNATU BRAĆU, svađale se, a i sad su u centru SKANDALA
Foto: Printsscreen

DOBRI ODNOSI U PORODICI

(VIDEO) SRPSKA ESTRADA I PORODIČNE VEZE: Bile su udate za POZNATU BRAĆU, svađale se, a i sad su u centru SKANDALA

Stars -

Mnoge pevačice su bile u vezama, a kada su raskinule sa partnerima, ostale su u dobrim odnosima sa njihovim porodicama.

Adrijana Lima i Tamara Jarić povezivala je rodbinska veza bufući da je brazilska manekenka bila supruga tamarinog brata Marka Jarić. I posle razvoda Adrijana i Tamara su ostale u dobrim odnosima. I posle razvoda par se često viđa i ostali ustali su u odličnim odnosima.

foto: Profimedia

Milica Todorović bila je u dugogodišnjoj vezi sa kompozitorom Radetom Kovačevićem, bratom pop pevačaSaše Kovačevića. Međutim, pošto su se emocije ugasile između Milice i radeta ugasile, prijateljstvo između pevačice i Radetovog brata traje i danas.

foto: Dragana Udovičić

Denserke su buile popularne devedesetih, ali osim muzičkog uspeha zajedničko im je bilo i to što su udate za dva brata Đoleta i Gagija Đoganija. U jednom periodu izmešu njih je vladala netrpeljivost. Ipak, danas su njih dve prijateljice. Anabela je trenutno u žiži javnosti zbog ćerke Lune koja se nalazi u rijalitiju.

Lepa Brena i prva supruga Slobodana Bobe Živojinovića su u odličnim odnosima, a dokaz je to što je Filipova mama Zorica Nakić čest gost u domu Živojinovića. Brena je više puta komentarisala da nikada nije želela da preuzme Zoričino mesto u vaspitavanju Filipa.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NE RAZDVAJA SE OD NJEGA VEĆ DVA DANA: Katarinu Živković ljubi kolega!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track