KIJA OTVORILA DUŠU: Priznala zašto nikada nije bila kod Slobine mame! Strašno!
Foto: Printscreen

JAVNO OTKRILA SVE

KIJA OTVORILA DUŠU: Priznala zašto nikada nije bila kod Slobine mame! Strašno!

Stars -

Kristina Kockar više puta je bila na meti zbog lošeg odnosa sa majkom još uvek zakonitog supruga, Slobodana Radanovića. Zbog toga, ona je odlučila da otvori dušu i javno progovori o svemu.

Naime, dok su ovog jutra Zadrugari radili u fabrici, Kija je prisutnima objasnila zašto nikad nije htela da spava kod Slobinih kada ode u Zrenjanin.

"Ona stvarno voli svoga sina. To nema nikakve veze sa mojim odnosom sa njom. Ona se žrtvovala za njega. Nije ona loša žena. Nije ona bolja majka od moje, a ni moja majka nije bolja od nje. Ja ne živim sa svojom mamom 10 godina, ali je ona uvek tu za mene. Nisam u Srbiji, dođem u Beograd, živim sa mužem. Dođem u Zrenjanin, odem kod svoje majke. Nema potrebe da spavam kod njega, neću da budem njima na grbači. Njegov otac je tamo. Ja sam odrasla sa ženama. Mi smo navikle da šetamo po kući u gaćama. Normalno je da ću da idem kod svoje majke, ja sam jedinica, hoću da budem kod svoje mame kada dođem u Zrenjanin", objasnila je Kija.

foto: Printskrin

Ukućani su se složili da je Slobina mama Draginja jako pristrastna prema svom sinu zato što ga je dobila u 40. godini života. Takođe su dodali da im je Sloba jako drag i divan ukućanin.

"Da, da, divan je, pogotovu kada zabija nož u leđa", ironična je bila Kristina Kockar.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Burne, osuđivane i zabranjene: Poznati parovi koji su svoju ljubav započeli u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track