Najnovije vesti

KIJIN OTAC SE PRVI PUT OGLASIO, I TO IZ BOLNICE: Sramota me je Kristine! Imao sam 2 infarkta, ćerka me nije ni pozvala!
Foto: Printscreen

OTVORIO DUŠU

KIJIN OTAC SE PRVI PUT OGLASIO, I TO IZ BOLNICE: Sramota me je Kristine! Imao sam 2 infarkta, ćerka me nije ni pozvala!

Stars

Prvi put za javnost je otac Kristine Kije Kockar, Miloš, otvorio dušu i ispričao kako mu zdravstveno stanje ne dozvoljava da gleda sve ono što njegova ćerka radi pred kamerama rijalitija "Zadruga".

Iako se pričalo da se ne zna ko je njen otac te da je nije priznao, kasnije se ispostavilo da je, zapravo, Miloš imao suprugu u trenutku kada mu je Kijina majka rodila ćerku, ali da ju je na kraju priznao.

 

Od kako je Kristina ušla u rijaliti, njegovo zdravstveno stanje je narušeno. Miloš je priznao da se loše oseća, da sve vreme leži zbog narušenog zdravlja i da mu gledanje rijalitija odmaže u oporavku, naročito što je tamo njegova ćerka glavna "zvezda".

 

"Nisam baš najbolje. Nemojte ništa da me pitate niti da mi govorite šta radi jer me uopšte ne interesuje. Imao sam dva infarkta koja su mi jako narušila zdravlje. I dalje sam u bolesničkoj postelji, sve je to meni strašno da gledam", tihim i jedva čujnim glasom rekao je Miloš i priznao da ga je sramota što je Kija ušla u "Zadrugu" i što iznosi prljav veš iz braka sa Slobom.

foto: Printskrin

"Uopšte me ne interesuje njeno učešće u rijalitiju. Verujte mi da to ne gledam, ne mogu sebi da dozvolim da se nerviram oko toga da li će boraviti u toj kući ili ne, na to nisam mogao da utičem. I doktori su mi zabranili da se nerviram", iskreno govori nekadašnji ugostitelj i dodaje pomalo ljutito i razočarano:

 

"Ne gledam Kiju kada se pojavi na ekranu, ne zanima me šta radi. Verujte mi da ne želim svoje zdravlje da narušavam zbog te sramote. Nisam bio za to da uđe u rijaliti, mada me niko nije ni pitao za mišljenje. Sve je sama odlučila u dogovoru sa njenom majkom. Sa bivšom suprugom nisam u kontaktu, jer da jesam, ne bih dopustio da njih dve sve ovo urade i naprave ovakav haos", kaže Kockar, koji se žali da ga ćerka nije pozvala ni telefonom pre ulaska u rijaliti kako bi proverila njegovo zdravstveno stanje:

 

"Nije me zvala pre ulaska, niti je došla da me poseti u bolnici da vidi kako sam. Uopšte se nismo čuli", drhtavim glasom završava Miloš.

foto: Printscreen

Kijina baka po majci Mara nedavno je ispričala kako je bivša stjuardesa vanbračno dete.

 

"Otac je nju priznao i ona očevo prezime nosi. Kija sa njim ima jako dobar odnos. Ona nije kriva što su se njeni roditelji rastali, što nisu mogli zajedno. On je bio jako uvređen zbog toga što su rekli da je Kristina vanbračno dete, da je nije priznao i tako dalje. Bio je oženjen u trenutku kada je moja ćerka ostala trudna, ali nije imao dece. Njegova žena radi u Nemačkoj i ona je bila saglasna s tim. Ona je Kristini kupovala poklone", otkrila je tada Mara.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Puls, Lj. Tozev)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...