Najnovije vesti

DA LI STE NEKAD UOPŠTE ČULI OVO IME? Indira Radić otkrila kako se zove njen unuk
Foto: Dragan Kadić

srećna baka

DA LI STE NEKAD UOPŠTE ČULI OVO IME? Indira Radić otkrila kako se zove njen unuk

Stars

Pevačica Indira Radić kaže da joj je 2017. godina krenula loše, ali da se godina završava na najlepši mogući način - rođenjem unuka.

- Mogu da kažem da kada mi je krenula 2017. godina, mislim da je bila teška generalno svim ljudima. Bila je jako teška, u vazduhu se osećao neki naboj i pritisak, ali kako je prolazilo leto i dolazila jesen, ja sam bila mirnija i smirenija... Mogu da kažem da je 2017. godina, posebno kraj, meni tako jedan "hepi" kraj. Mnogo sam srećna, zadovoljna i ispunjena i sa takvim osećanjem ulazim u 2018. godinu - rekla je pevačica.

Indira je jako jako ponosna na svog sina Severina i kaže da joj je jako pomogao što se tiče posla, a sada zajedničkim snagama rade na novom CD-u koji treba da izađe na proleće.

- Ne postoji pevač ili pevačica koji ne bi voleli da im dete nešto napravi i da to zaista bude dobro. Moj sin Severin Radić je uradio moj CD, taj poslednji i mogu da kažem, pored "Lopova", "Zmaja"... svih pesama koje sam imala, tih evergrina, ovo što je on uradio je stvarno nešto neverovatno, pogodio je moj temperament i mi radimo opet novi CD koji ćemo da izdamo na proleće. Sjajno... Ja sam zaista presrećna zbog toga - objasnila je ona.

Pevačica je u novembru dobila unuka Mihaela i to je ono što ju je najviše obradovalo u 2017. godini.

- Dobila sam snajku, ali sam dobila i unuka. Ja sa u novembru postala baka jednog prelepog, slatkog dečaka koji se zove Mihael, i neka je on nama živ i zdrav i neka nam se rađaju deca, jer deca su najveće bogatstvo na svetu. On je još mali. Ima samo mesec dana, ali svaki drugi dan dolaze kod mene. Žive svoj život, imaju svoj stambeni prostor, ali dolaze svaki drugi dan kod mene. Ja puno radim, stalno sam na putu, ali nalazimo vreme. Još je mali, ali tek predstoji vreme mog druženja sa njim - pohvalila se Indira.

Indira kaže da su joj najdraži trenuci oni provedeni sa unukom, kao i da u tome uživa maksimalno.

- Ja imam mačka i onda kad on dođe kod mene, ja ih spojim i snimam... Pa to je nešto najlepše, kako se oni upoznaju. Moram da kažem kako deca i bebe reaguju na životinje, pa to nešto neverovatno. Mislim da pored oca i majke, najbliskiji susret imaju sa životinjama. Konkretno kuca, maca... - ispričala je Indira.

(Kurir.rs/Telegraf.rs/Foto: Dragan Kadić) 

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Indira hitovima zaludela Beograđane

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...