Najnovije vesti

PORODIČNA TRAGEDIJA OBELEŽILA JE PEVAČICIN ŽIVOT: Izgubila je sina i supruga, a onda se razbolela! Danas je neprepoznatljiva, a evo čime se bavi!
Foto: Printskrin Youtube

PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA

PORODIČNA TRAGEDIJA OBELEŽILA JE PEVAČICIN ŽIVOT: Izgubila je sina i supruga, a onda se razbolela! Danas je neprepoznatljiva, a evo čime se bavi!

Stars

Porodične tragedije naterale su pevačicu da promeni život iz korena. Danas izgleda potpuno drugačije, a evo kako provodi dane posle tuge koja ju je snašla.

Crnogorska pevačica Andrijana Božović doživela je veliku porodičnu tragediju kada je ostala bez muža i sina.

Ovaj gubitak ostavio je trag na njenoj duši, ali Andrijana je skupila snagu da nastavi sa svojim životom.

foto: Printskrin Youtube

Hrabra pevačica je skupila hrabost nakon čega je dala intervju za crnogorske medije. Želela je da da savet ljudima koji su se našli u bolnoj situaciji.

"Ono što sam doživela u tri godine neko neće ni za život celi i ne daj bože nikome to. Na neke stvari jednostavno ne možete da utičete, prosto se dese. Tada imate dve mogućnosti: ili da se zatvorite u četiri zida i kukate nad svojom sudbinom ili da prihvatite sve što vam se dešava i nekako krenete dalje", rekla je pevačica pre tri godine. Ona je otkrila kako je uspela da prebrodi težak period.

"Nije lako, ni najmanje, ali sam shvatila da što pre prihvatim realnost biće mi lakše. Izgubiti blisku osobu je udarac, ali izgubiti dete je nešto što nema ni adekvatnu reč. Imala sam drugog sina kojem sam trebala pribrana i nasmejana. Jednostavno sam odlučila da drugačije ne može i to je to. Nije da te nesrećne tri-četiri godine nisu ostavile traga na meni dobila sam reumatoidni artritis.

Svakodnevni bolovi u šakama čine da budete nervozni, iscrpljeni, da pesimistički gledate na sve. Ali, ni tome nisam dozvolila da me slomi. Moje misli su se promenile, moj stav prema životu takođe. I kako se to menjalo i moje stanje se menjalo i to nabolje. Ubeđena sam da je moć u nama i mnogo toga možemo da prebrodimo samo ako verujemo, ako imamo čvrstu želju i volju da zaista budemo dobro", kazala je Andrijana.

Pevačica je pre dve godine otkrila da je počela da radi kao fitnes instruktor. Vežbanju se posvetila zbog zdravlja, a na svom Instagramu često objavljuje fotografije iz teretane. Ona danas izgleda potpuno drugačije!

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...