EKSKLUZIVNO! RAZVODI SE ĆERKA MIKIJA JEVREMOVIĆA: Muž u zatvoru čeka suđenje
Foto: Privatna arhiva

Još jedna drama u životu pevačice

EKSKLUZIVNO! RAZVODI SE ĆERKA MIKIJA JEVREMOVIĆA: Muž u zatvoru čeka suđenje

Stars -

Jelena nedavno podnela zahtev za okončanje braka s Predragom Nedeljkovićem, koji je uhapšen zbog optužbe da je prodavao drogu i oružje

Ćerka pokojnog pevača Mikija Jevremovića Jelena razvodi se od supruga Predraga Nedeljkovića, koji je letos uhapšen zbog posedovanja velike količine narkotika i oružja.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, nekadašnja pevačica i odnedavno spisateljica nedavno je podnela zahtev za razvod braka zbog brojnih laži i uvreda koje doživljava od muža i njegovih najbližih.

Život u Parizu

- Ugasila se ljubav koja je trajala punih devet godina. Ko bi rekao! Svi su bili ubeđeni da će Jelena i Peđa do groba biti zajedno jer je njihov odnos zaista bio poseban. Jedno drugom su bili na prvom mestu, pogotovo dok su živeli u Parizu.

Pre nego što su se venčali, kad je Jevremovićeva bila u jeku popularnosti, ona je napustila sve i otišla s njim u inostranstvo. Totalno mu se priklonila i prilagođavala. Rodila je dva sina, Tadiju i Lazara, koji su joj na prvom mestu. Međutim, njihov odnos se poljuljao kad su se vratili u Beograd - otkriva naš dobro obavešteni izvor i dodaje da su problemi u braku nastali kad je ćerka legendarnog pevača posumnjala da se Nedeljković bavi nelegalnim poslovima.

- U više navrata je nagovestila mužu da treba da se ostavi toga, pa makar imali novca samo za najosnovnije potrebe. Međutim, to nije upalilo. On je uhapšen, a njoj je na vrat natovario dugove i pretnje. Jelenu uhode i progone sa svih strana, doživljava svakodnevno psihička maltretiranja od njemu bliskih osoba.

Kako bi ostala normalna zbog dece, ona hrabro prelazi i preko toga. Međutim, morala je da stavi tačku na sve to. Kad je bila kod muža u poseti, njihov odnos postao je hladan. On ju je razočarao na svim poljima, pogotovo jer je od nje skrivao mnoge stvari. Odlučila je da se razvede u miru zbog sinova, kojima će uvek njihovog tatu predstavljati kao junaka, kakav on jeste u njenoj autobiografiji „Jedanaest dana“, koju je nedavno objavila - završava izvor.

foto: Dragan Kadić

Nije spremna da priča

Pozvali smo Jelenu za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.

- Razumite me, teško mi je. Zbog saradnje koju imamo reći ću da su informacije tačne. Znate da sam uvek tu za intervjue i izjave, ali ovog puta bih zamolila da me pustite da u miru rešim svoje probleme, a znate i sami da ću jednog dana ispričati sve. Još nisam spremna za to - rekla je Jevremovićeva za Kurir.

foto: Privatna arhiva

Nagrada

ZA DECU, TATA JE U INOSTRANSTVU

Jelena još uvek nije sinovima rekla da im je tata uhapšen. Za njih, on je na poslovnom putu u inostranstvu. Iako se razvodi od Peđe, ona upravo zbog njihove dece neće da mu okrene leđa, već je angažovala advokata kako bi pokušala da Nedeljkovića izvuče iz zatvora.

Podsetimo, on je priveden sa dvojicom saradnika još 1. juna, a protiv njih je podignuta optužnica za prodaju droge. Policija je kod njih pronašla 20 kilograma marihuane, 180 grama kokaina, četiri pištolja s prigušivačem i tri puške.

Marija Dejanović - Foto: Privatna arhiva; Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) JELENA JEVREMOVIĆ OTVORILA DUŠU ZA KURIR: Teško mi je zbog tate i muža!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track