ŠAKOVA MALA OTKRILA SVE ŠTO SE NE VIDI NA TV: Evo šta je rekla o ljubavi Lune i Slobe!
Foto: Printscreen

NIJE SPAVALA CELU NOĆ

ŠAKOVA MALA OTKRILA SVE ŠTO SE NE VIDI NA TV: Evo šta je rekla o ljubavi Lune i Slobe!

Stars -

Mina Vrbaški napustila je sinoć rijaliti i otkrila sve o bivšim cimerima i ljubavnim parovima u ovom rijalitiju.

"Drago mi je što sam izašla napolje i što ću moći da pomognem mojima, da budem tu uz njih. Mama i ja kad smo se videle, obe smo počele da plačemo. Moja prva rečenica bila je "Izvini za sve što sam uradila!", iskrena je bila Mina koja se i u studiju sinoć rasplakala.

Nakon svega, ova bivša zadrugarka može da bude srećna jer je u rijalitiju upoznala neke ljude koje može da smatra prijateljima, dok naravno ima i onih koji to nikako ne bi mogli da budu.

"Ako mogu da računam Đeksona, njega smatram najboljim prijateljem tamo. Đekson je bio tu uz mene kada mi je bilo najteže, bio je uz mene i kad je trebalo i kad nije trebalo. Osim njega, najbolji prijatelj tamo mi je bila i Sara. Ona mi je bila velika podrška u svemu. Mnogo njih je bilo tamo uz mene i ja sam im mnogo zahvalna. Sloba i Luna su mi isto bili prijatelji. A s druge strane, mislim da je Saška bila mnogo kontradiktorna sa mnom, Jelena isto, nije mi bila prijatelj", rekla je Mina.

foto: Printscreen

Ova sedamnaestogodišnjakinja priznala nam je da noćas nije spavala i da je uspela da pregleda sve video snimke i sagleda sve iz ovog ugla.

"Odgledala sam sve snimke. Nisam oka sklopila noćas. Bilo je tu svega, od najpozitivnijih stvari, do najgorih. Kajem se što sam dozvolila sebi da se samopovredim. Povredila sam i druge ljude, ne razmišljajući kako će to sve uticati na moju porodicu. A kajem se što sam bila drčna i bezobrazna, radila sam sve kako sam htela. Sada mi je baš krivo, primetila sam na tim nekim snimcima da sam baš preterala u nekim situacijama, da nisam imala potrebe da se raspravljam, negde sam gurala nos gde mi nije bilo mesto. Zbog nekoliko svađa mi je bezveze, a ovako generalno se ne kajem".

foto: PrintScreen/Youtube

Mina je imala nekoliko rasprava sa Jelenom Golubović, a sada joj je jasnije i zašto je rediteljka tako postupala.

"S obzirom na to da sam saznala da je u kuću ušla sa zadatakom da iritira sve ljude i da glumi glupaču, ne čudi me ništa. Najviše me je nerviralo što je upadala svakom u reč, bacala rovce, potpaljivala ljude. Znala je da me izvede iz takta i da mi kaže te neke teške reči. Ali, znala je i da ispadne čovek i da razgovara sa mnom, ne mogu da grešim dušu", rekla je ona.

I pored toga što neke stvari zamera sama sebi, Mina Vrbaški je učešćem u rijalitiju naučila dosta toga.

foto: Printscreen

"O sebi sam naučila da moram da se kontrolišem napolju. Ja u stvari napolju i nisam takva, ali tamo je zatvoren prostor i budeš primoran da budeš sa svim tim ljudima. Tamo ti se samo skuplja ta negativna energija i onda pucaš. Naučila sam da štedim novac, to mi je najbitnije. Naučila sam kako treba razgovarati sa nekim ljudima, do koje granice treba ići".

"Što se tiče Teodore i Anđela, po mom mišljenju to nije veza. Znam koliko smo se Anđelo i ja ujutru često sretali u pabu i komentarisali sve non stop. Uglavnom smo se u isto vreme svađali Đekson i ja i on i Teodora, tako da iskreno, mislim da njihova veza neće opstati. Luna i Sloba, mislim da će i to izlapeti. Mislim da će jedino Sarina i Vojketova veza opstati. Za Đeksona i mene ne mogu ništa da kažem. S moje strane mogu da očekujem jer ja sam se stvarno borila i dala sve od sebe. I on je u poslednje vreme pokazao da mu je stalo do mene. Tako da, prava veza tamo mi je jedino između Sare i Vojketa, posle toga Luna i Sloba, a Teodora i Anđelo su više u kombinaciji nego vezi jer ona ustane, ide da se našminka, ne poljubi ga, nego tek posle dva sata progovori sa njim".

Iako je generalno zadovoljna svojim učešćem u rijalitiju "Zadruga", Mina bi sledeći put ušla sa taktikom.

foto: Printscreen/Youtube

"Kada bih se vratila, drugačije bih se ponašala. Ja sam sve radila nepromišljeno i to mi je najveća greška koju sam mogla da uradim. Kada bih ušla ponovo, ušla bih sa nekom taktikom i ne bih onako odmah napadala ljude. Bila bih mirna i staložena i radila bih svima sve iza leđa. Ja bar mislim da bih se sada bolje snašla, jer mogu da pregledam sve snimke, da znam ko šta o kome misli. U pravom trenutku bih znala kako da reagujem", rekla je Mina i dodala da su reakcije svih veoma pozitivne.

"Kad sam ušla na Instagram, videla sam mnogo poruka. Ljudima je žao što sam izašla, svi očekuju u narednom periodu da ću da se vratim, baš veliku podršku raznih ljudi. Uglavnom je sve pozitivno".

(Kurir.rs/Alo/Foto Pritnscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja