EKSKLUZIVNO: Serija Ubice mog oca snimljena po Cecinom životu!
Foto: EPA

Folk zvezda bila inspiracija za hit seriju

EKSKLUZIVNO: Serija Ubice mog oca snimljena po Cecinom životu!

Stars -

Milena Vasić u novim epizodama igra pevačicu sa dvoje dece čiji muž je ubijen u hotelu. Čak se u prvoj verziji scenarija njen lik zvao Beca, pa je promenjen u Biba

Druga sezona hit serije „Ubice mog oca“ inspirisana je životom Cece Ražnatović, saznaje Kurir. Prva epizoda sinoć je premijerno prikazana na novom kanalu Top, a gledaoci uveliko nagađaju da je lik pevačice Bibe rađen po životnoj priči folk zvezde!

Ovu estradnu umetnicu, koja je na meti mafije, tumači Milena Vasić, a pri kraju epizode saznajemo da je ona ostala bez supruga, koji je nastradao u jednom hotelu, što je slično tragediji koju je doživela Ceca kad je u „Interkontinentalu“ ubijen njen muž Željko Ražnatović Arkan.

- Uputstvo u scenariju za ovu ulogu bilo je da igram udovicu sa dvoje dece i da je njen muž mnoge zadužio. Pitajte pisca koja pevačica mu je bila uzor - kaže Milena za Kurir i dodaje:

- Nisam želela da mi iko bude uzor pri građenju lika. Pripremajući se za ovu ulogu, razgovarala sam s drugim ljudima iz tog sveta.

foto: Promo

Poznata glumica vrlo je bliska sa Cecom Ražnatović, ali smatra da se ona neće prepoznati u njenom liku.

- Nas dve uopšte ne ličimo. Ceca je mnogo lepša od mene - kaže glumica sa osmehom.

Supruga reditelja Juga Radivojevića smatra da će joj uloga Bibe biti prekretnica u karijeri.

- Navikli su na komičnu Milenu i moj šarm. Reditelji su mi uglavnom davali takve uloge. U seriji nije bitno to što je Biba pevačica, već socijalni i društveni milje kojem pripada - zaključuje Vasićeva.

Milena se u „Ubicama“ pojavila i u prvoj sezoni u poslednjim scenama. Sad je jasno da je Bibina tragična životna priča vrlo slična Cecinoj. U prvoj verziji scenarija Biba se zvala Beca, pa je to promenjeno kako se niko s naše estrade ne bi prepoznao. Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo sa Cecom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Na jučerašnjoj konferenciji za medije najavljeno je da će na Top kanalu biti emitovana treća i četvrta sezona hit serije reditelja Gage Antonijevića i scenariste Nataše Drakulić. Prvu epizodu zatvara pevač Šaban Šaulić svojom pesmom „Nemam više nikoga“, a u kafani za stolom pojavljuje se i Aleksandra Kovač.

Ceca muza mnogima

U SERIJI „FOLK“ I FILMU „ŠIŠANJE“

Ceca Ražnatović bila je ranije inspiracija mnogim filmskim stvaraocima. Polemisalo se da je lik junakinje u seriji „Folk“ rađen po njenom životu, kao i u filmu „Šišanje“. U jednoj sceni gledamo lepu ženu na fudbalskom stadionu, što su odmah povezali s Ražnatovićkom, koja je vodila fudbalski klub Obilić.

Kurir / Ljubomir Radanov

Foto: EPA, Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zvezda serije "Ubice mog oca" ispričala više nego što je smela: Glumci otkrili šta sve nas čeka u drugoj sezoni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track