(KURIR TV) CECA PROSLAVLJA PORODIČNU SLAVU: Pevačica blista! Dočekuje goste a osmeh ne skida sa lica! Evo ko je prvi stigao!
Foto: Damir Dervišagić

OBELEŽAVAJU SVETOG NIKOLU

(KURIR TV) CECA PROSLAVLJA PORODIČNU SLAVU: Pevačica blista! Dočekuje goste a osmeh ne skida sa lica! Evo ko je prvi stigao!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović danas obeležava porodičnu slavu, Svetog Nikolu, uz srpske tradicionalne običaje, i u društvu najbližih prijatelja i porodice.

Kao i svake godine, porodica Ražnatović dan provodi u mirnijoj atmosferi, a njihovi gosti pristižu u večernjim satima.

"Sve ide u najboljem redu. Nije još sve spremno, ali ima još par sati. Kod nas je uvek ta neka topla porodična atmosfera, neka srpska priča", rekao je Veljko a onda nam otkrio da nema devojku i da se posvetio sportu.

Cecini najverniji fanovi stigli su još u 15 časova ispred njene vile, i čekaju da joj čestitaju slavu. Ivana Ivanović (15), Mihajlo Ivanović (13) i Vuk Ivanović (8), očekuju svoju omiljenu pevačicu.

"Tu smo ceo dan. Želimo da joj čestitamo slavu i da joj damo poklone. Mnogo je volimo i svuda je pratimo", kaže Ivana.

foto: Damir Dervišagić

Kada je čula da su deca ispred njene kuće toliko dugo, Ceca je poslala obezbeđenje da ih uvedu unutra da se ugreju.

foto: Damir Dervišagić

Pevačica ih je lepo ugostila, slikala se sa njima, zahvalila se na poklonima i tako im ispunila jednu od najvećih želja.

Potom je pevačica izašla pred novinarske ekipe i pokazala da na ovaj dan blista! Pevačica je ponela crne duge pantalone i sako, ispod kog je imala belu bluzu.

"Slava je dan koji je uvek veseo. Svako ustaje kad može jer za taj dan nemamo nikakve druge obaveze osim da dočekamo naše drage goste. To je dan koji je od ranog jutra ovako sav u veselju", rekla je Ceca i sa širokim osmehom pozdravila sve prisutne predstavnike medija.

foto: Damir Dervišagić

Gosti su počeli da pristižu, a prvi je došao Dragan Marković Palma sa suprugom.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track