SORAJI SE NE DOPADA PONAŠANJE DRUGARICE ANE KORAĆ U ZADRUZI? Evo šta IMA DA JOJ PORUČI o odnosu sa Janjušem!
Foto: Printscreen

DOBRONAMERNA KRITIKA?

SORAJI SE NE DOPADA PONAŠANJE DRUGARICE ANE KORAĆ U ZADRUZI? Evo šta IMA DA JOJ PORUČI o odnosu sa Janjušem!

Stars -

Ana Korać postala je poznata javnosti pre svega kao drugarica Soraje Vučelić, a njihove provokativne fotografije na društvenoj mreži Instagram privlačile su veliku pažnju pre njenog ulaska u rijaliti "Zadruga".

Njih dve su se javnosti predstavile kao najbolje prijateljice, a Ana Korać neretko u "Zadruzi" naglašava koliko su ona i Vučelićeva bliske. Kako je Ana postala izuzetno prisna sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem, a sa druge strane ušla u ozbiljan sukob sa nekim zadrugarima, zanimljiv je Sorajin stav o svemu tome.

#mybestie ?❤?

A post shared by ?Ana Korać? (@ana_korac) on

- Okruženje u kojem se oni nalaze u ljudima izaziva ono najgore i ono najbolje u njima. Postoji razlika u njenom ponašanju u "Zadruzi" i ponašanju spolja. Napolju je mnogo pozitivnija, ali to je normalno jer je rijaliti ipak psihička igra u kojoj na neki način samog sebe bolje upoznaš - istakla je Vučelićeva.

Mnogima je pažnju privukao Anin blizak odnos sa Janjušem.

foto: Printscreen/Youtube

- Nezahvalno je da komentarišem išta o njihovom odnosu jer čovek ima porodicu i smatram da bi bilo suvišno da dodam bilo šta. Da su se malo zaigrali-jesu, ali Ana najbolje zna ko je privlači, a ko ne. Ona inače voli istetovirane i visoke muškarce, a sigurno bi se smuvala sa Urošem Ćertićem da nije diskvalifikovan - objasnila je Soraja.

?

A post shared by ?Ana Korać? (@ana_korac) on

Kako su njih dve bliske drugarice, Soraja se osvrnula i na to šta bi želela da poruči Ani ukoliko bi imale priliku da porazgovaraju.

- Svako pravi sebi imidž kakav želi i ja se u to ne bih mnogo mešala, ali bih je svakako posavetovala da se ne svađa i ne izgovara ružne reči jer ja to ne volim uopšte. Ja je takvu ne znam uopšte, jer je inače duhovita i pozitivna. Rekla bih joj, takođe, da ne dira Jecu Golubović jer mi je užasno to da gledam - ne mora ona biti ista kao njih 35 tamo - bila je iskrena Vučelićeva.

Soraja je na kraju priznala da je ipak zadovoljna Aninim celokupnim ponašanjem, te da će svakako u svemu podržati sebi blisku osobu.

foto: PrintScreen/Youtube

(Kurir.rs/Pink.rs/Foto: PrintScreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZAPALILE KLUB: Soraja i Indi u vreloj akciji, muškarci su se preznojili dok su ih gledali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja