(KURIR TV) RODITELJIMA REKLI DA IDU DA JEDU, A DOŠLI DA ČEKAJU CECU: Pevačica mališane uvela u svoju kuću i ispunila im najveću želju!
Foto: Damir Dervišagić

ONI SU PRESREĆNI

(KURIR TV) RODITELJIMA REKLI DA IDU DA JEDU, A DOŠLI DA ČEKAJU CECU: Pevačica mališane uvela u svoju kuću i ispunila im najveću želju!

Stars -

Ceca Ražnatović i njena porodica proslavljaju krsnu slavu Sveti Nikola, a verni fanovi su pre svih stigli ispred kuće da sačekaju svoju miljenicu.

U pitanju su mališani Ivana (15), Mihajlo (13) i Vuk (8), koji su od 15 časova ispred pevačicine porodične kuće, čekajući da ona izađe i da joj predaju svoje skromne poklone.

Kada je Ceca čula da je mališani čekaju po ovom hladnom vremenu, poslala je obezbeđenje da ih uvedu unutra kako bi se ugrejali.

foto: Damir Dervišagić

Potom ih je pozdravila, izgrlili su se, izljubili, predali su svoje poklone pevačici i otišli kući.

"Kada sam čula da su oni ispred, ja sam im obezbedila da budu bar u toplom dok ja ne izađem pred medije. Prosto nekad nisam u prilici da svima izađem u susret i da ispoštujem njihove želje ali zaista se trudim da to u 99 odsto bude tako", rekla je Ceca a onda kroz divan osmeh otkrila kako je protekao njihov susret.

"Izgrlili su me, izljubili i čestitali slavu. To su samo deca."

Međutim, ono što je najzanimljivije jeste da su deca rekla da su do Cecine kuće došli gradskim prevozom, a da im roditelji nisu bili kući. Kasnije su im rekli da su otišli napolje da jedu, iako su bili ispred Cecine kuće.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track