Najnovije vesti

(VIDEO) VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE UDALA SE U NARODNOJ NOŠNJI: Napustila Beograd i sada je rekla DA muškarcu posle MESEC DANA veze! A evo gde će živeti!
Foto: Printscreen

LJUBAV NA PRVI POGLED

(VIDEO) VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE UDALA SE U NARODNOJ NOŠNJI: Napustila Beograd i sada je rekla DA muškarcu posle MESEC DANA veze! A evo gde će živeti!

Stars

TV lice Katarina Petrović, gledaocima poznatija kao Lazarević, rekla je pre nekoliko nedelja sudbonosno "da" svom izabraniku Đorđu u manastiru Svetog arhangela Gavrila u opštini Svrljig i to u prizrenskoj narodnoj nošnji.

 

Pre venčanja poznavali su se samo mesec dana.

 

"Sudbonosno „da“ desilo se u jednom manastiru između Niša i Svrljiga gde već godinama odlazim sa porodicom. Manastir Svetog arhangela Gavrila je iz 14. veka i na neki način duhovna je oaza moje porodice. Pomagali smo i obnovu ove svetinje", ispričala je Katarina

 

Smisao

Објава коју дели Katarina Petrović (@kaculence) дана

Katarina i Đorđe su se upoznali na ovogodišnjem Sajmu knjiga, 28. oktobra.

"S obzirom na to da sam u organizaciji koncerata u okviru akcije “Obnovimo sebe, podignimo Stupove”, Đorđe je za jedan od koncerata koji se održavao na Sajmu knjiga dovezao igumana Đurđevih stupova, oca Gerasima. Posle tog nastupa, svi učesnici došli su kod mene kući, na krsnu slavu moje porodice, Svetu Petku. Tada smo shvatili da nas vezuju iste vrednosti i stil života", objašnjava Katarina.

 

Beograd glavni grad 😉

Објава коју дели Katarina Petrović (@kaculence) дана

Katarina ističe da su se jednostavno odmah “prepoznali”.

 

"Samo nekoliko dana poznanstva, iskrenog i otvorenog odnosa, bilo nam je dovoljno da se upustimo u nove životne uloge. Shvatili smo da smo “one dve polovine” koje kad se spoje, više se nikad ne razdvoje", opisuje ona njihovo upoznavanje.

 

😁

Објава коју дели Katarina Petrović (@kaculence) дана

Katarina i Đorđe venčali su se u narodnoj nošnji.

 

"Đorđe i ja smo počeli da se zabavljamo na putu za Leposavić gde smo nastupali na koncertu KUD “Kopaonik”. Tamo su nas za nastup obukli u svečanu prištinsku gradsku nošnju koja nam se izuzetno dopala. Fotografisali smo se i našalili kako bi bilo dobro da se u tome venčamo... Kada smo kroz nedelju dana doneli odluku da to i učinimo, nekako je bilo logično da to i realizujemo. Veliki smo poštovaoci tradicije i venčanje u nošnji nam je bilo zanimljivo", ističe voditeljka.

 

Planiraju i zvanično venčanje pred matičarem.

"Ono će biti mnogo obimnije, imaćemo dovoljno vremena za poziv zvanica i odabir svih sitnica neophodnih za dobar provod", ističe Katarina.

 

🤴♥️👸

Објава коју дели Katarina Petrović (@kaculence) дана

Inače, Đorđe je profesor klavira u muzičkoj školi u Novom Pazaru.

"Angažovan je na raznim projektima u kojima pokazuje svoj talenat i kreativno se razvija. Ja sam i dalje u medijima i PR-u. Već skoro dve godine radim kao portparol za odnose s javnošću Državnog pravobranilaštva Republike Srbije. Trenutno pripremam i nekoliko projekata kulturno-obrazovnog sadržaja, ali i jedan kulinarski serijal na Kitchen TV", otkriva nam deo svojih planova Katarina.

 

Mladi par živeće u Novom Pazaru

- S obzirom na to da sam se zaljubila u predele Raške, Kopaonika, Novog Pazara i Starog Rasa, nije mi bilo teško da odlučim da živim tamo. Nemam problema sa sredinom u kojoj živim. Bitno mi je s kim živim - objašnjava Katarina.

 

Ljubaffff

Објава коју дели Katarina Petrović (@kaculence) дана

 

Mnogi ljudi su izgubili veru u porodicu i ljubav, ali Katarina i Đorđe očigledno nisu....

- A gde je ljubav, ako ne u porodici? Na čemu ćemo graditi svoje nasleđe, ako ne na potomcima kojima u amanet ostavljamo sve ono čemu su nas učili? Đorđe i ja temeljimo svoju ljubav na vrednostima koje podrazumevaju brojnu porodicu, radost, posvećenost i davanje. Ljubav je jedina koja se umnožava koliko god je mi delili. Život je težak, ali i lep ukoliko imate sa kim da ga u ljubavi živite - tvrdi voditeljka.

 

Najsrecniji dan ♥️

Објава коју дели Katarina Petrović (@kaculence) дана

Promenila prezime

- Odmah sam odlučila da promenim prezime. Katarina Petrović mi odlično zvuči a i toliko sam oduševljena njegovom porodicom, da sam prezadovoljna što sam sad i ja deo nje - ističe Katarina.

 

(Kurir.ra/Puls/Foto Printscreen)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...