KIJA SE RASPLAKALA KADA JE SAZNALA ZA SLOBINU VRELU PREPISKU SA PEVAČICOM: Čime sam ja ovo zaslužila!?
Foto: Printscreen

RASTUŽILA SE

KIJA SE RASPLAKALA KADA JE SAZNALA ZA SLOBINU VRELU PREPISKU SA PEVAČICOM: Čime sam ja ovo zaslužila!?

Stars -

Slobina žena se rasplakala kada je saznala da se njen muž, koji ima ljubavnicu u rijalitiju, u toku braka dopisivao sa jednom pevačicom.

Sloba Radanović je na sve načine pokušao da se opravda svojoj ženi Kristini Kockar, kada su joj rekli za prepisku sa pevačicom Lejlom Zahirović.

Posle afere sa Lunom Đogani, Kija je osetila još jednu Slobinu prevaru na svojoj koži, a evo šta je on izjavio.

foto: PrintScreen/Youtube

"Koleginica iz "Pinkovih zvezda"... Muvali smo se nešto,a li nismo nikad ništa imali. To je bilo dok sam bio sa Kristinom u vezi", odgovorio je Sloba zbunjeno, zbog čega je Kristina briznula u plač.

foto: PrintScreen/Youtube

"Nikad ništa nisam imao sa tom devojkom. Pitajte nju, eto... Slobodno neka uđe, neka uđe sad ako hoće", dodao je Sloba, a cela situacija bila je vrlo neprijatna za sve.

"Ja vrlo dobro znam koliko sam se borila da on uspe. Uopšte mi nije bitno da li smo bili u vezi ili u braku. Sa tom drugom devojkom se isto dopisivao u tom periodu, kada smo svi trčali oko njega i kada smo bili srećni, bar sam ja tako mislila... Ne znam ko je ta devojka, ali nije jedina. par puta sam ga ja u tome uhvatila... Ljudi ga dovoljno ne poznaju. Očigledno sam bila u pravu, žao mi je što jesam i zbog toga plačem. Ali, svaka čast na iskrenosti", izjavila je Kija.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja