EVO ZBOG ČEGA PRODUKCIJA PAROVA NE ODGOVARA NA UVREDE: Anđela Lakićević pokazala šta je profesionalizam!
Foto: Printscreen

TIM SE OGLASIO

EVO ZBOG ČEGA PRODUKCIJA PAROVA NE ODGOVARA NA UVREDE: Anđela Lakićević pokazala šta je profesionalizam!

Stars -

Produkcija Hepi televizije, objasnila zbog čega niko od voditelja, niti od članova tima koji kreiraju rijaliti "Parovi" nikad do sada nisu odgovorili ni na jednu uvredu.

Na uvrede Marije Kulić, majke učesnice "Parova", koja je u rijalitiju ostala trudna, voditeljka Anđela Lakićević, samo je rekla:

"Marija, ja se ne ljutim na tebe, razumem te. Produkcija razume svakog od učesnika i ne ljuti se ni na jednu uvredu." Ovako smirenu reakciju Anđele Lakićević niko nije očekivao, tim pre, što su učesnici često nervozni, pod stresom u zatvorenom prostoru, izolovani od najbližih i iz njih isplivaju mnoge teške reči.

foto: Printskrin Happy

U programu uživo, Bojana Ristivojević je objasnila:

"Ni ubuduće, voditelji, niti produkcija, neće podleći pritisku i uvredama takmičara, njihovih porodica. Na bilo čije uvrede ne odgovaramo ružnim rečima, vređanjem i brzopletim odlukama, jer, tim koji vodi ovaj program čine obrazovani i pametni ljudi, koji imaju svoj način odgvora na primitivizam, banalnost i nevaspitanje."

foto: Printscreen

Podsećamo, nije bilo malo slučajeva da se po društvenim mrežma šire razne neistinite priče, koje plasiraju oni koje produkcija Hepi televizije ne želi da angažuje u svom važnom projektu "Parovi", ali i bivši takmičari, koji više nisu aktuelni, odnosno zanimljivi za program. Uprkos raznim neistinama i uvredama, bili su pozivani u emisije, u kojima su, gle čuda, mahom hvalili sve i pravdali se da nisu to oni pisali, već njihov brat, sestra, pričali da im je hakovan profil, i tako dalje.

"Produkcija nije u igri, ali takmičari jesu", rekla je Anđela Lakićević, koja stoički podnosi sve.

"Učesnici mogu međusobno da prave sopstvena scenarija, ali u skladu sa pravilima koja postoje u našem rijalitiju."

Anđela Lakićević se, vešto, u programu obratila svima koji nižu uvrede i preispituju šta se sve dešava u rijalitiju:

"Nemojte se pitati šta se dešava iza kamera, u režiji. U produkciji su ljudi koji se time bave!"

foto: Printscreen YT

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track