(VIDEO) MATORA BEZ DLAKE:  Krivo mi kad te oteram u ku.ac, a ti KULIRAŠ!
Foto: Printscreen

ŽESTOKA SVAĐA

(VIDEO) MATORA BEZ DLAKE: Krivo mi kad te oteram u ku.ac, a ti KULIRAŠ!

Stars -

Sanja i Matora se veoma čudno ponašaju, niko ne zna u kakvom su odnosu zaista. Nakada se čini da su lude jedna za drugom, a nekada da se mrze.

Ovoga jutra Matora se probudila prilično nervozna, pa je odmah usledio sukob sa sanjom.

"Hoću da sve rešim da se ljudi ne slade. Hoću da popričam sa tobom, a ti si ta koja mene gura. To tvoje ponašanje, to možeš da radiš, ali napolju kad smo same, ne ovde u rijalitiju. To je razlika između tebe i mene, što tebe boli ku.ac, što si ti samoživa, što gledaš samo sebe, mene osuđuješ šta ja radim", u svom stilu je pričala Matora.

Jovana je u nekolko navrata spomenula da je ponašanje plavuše povređuje, samim tim što ona nedorečena po pitanju njihovog odnosa, a sad je još i doživela poniženje od njoj drage osobe.

"Plašila sam se uvek ovoga. Ti nećeš da shvatiš da meni neke stvari smetaju. I kad se posvađamo ti si moj ceo svet, ti si osoba koju ja volim, ti si moj je.eni prijatelj i kad mi je teško. A ti si osoba koja se posvađa sa mnom, koju boli ku.ac, koja misli "Nema veze, i šta sad, posvađala sam se sa Jovanom, to nije razlog, ja ću ovo..." Meni bude krivo kad te oteram u ku.ac, a tebi ne bude krivo", prebacivala joj je Matora.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) JOVANA SE RASPLAKALA USRED INTERVJUA! Zbog ovoga voditeljka Parova nije mogla da zadrži suze!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track