(VIDEO) TEŽAK INCIDENT IZMEĐU VERENIKA, MACA U SUZAMA: Bora nasrnuo na nju, hvatao je za vrat, a onda i gađao!
Foto: Printscreen

SVAĐA I UVREDE

(VIDEO) TEŽAK INCIDENT IZMEĐU VERENIKA, MACA U SUZAMA: Bora nasrnuo na nju, hvatao je za vrat, a onda i gađao!

Stars -

Starleta Maca Diskrecija koja je za vikend verena, već danas se razočara u svog partnera, Boru Santanu.

Naime, zadrugari su danas dobili zadatak koji je trebao da ih ujedini i čini zauzatim kako svoje vreme ne bi koristili za svađe i nepotrebne rasprave, imao je suprotan efekat i doveo upravo do žestokih okršaja.

Kako je u okviru zadatka trebalo da iseckaju luk i šargarepu, a radnike za ovu akciju odabrao je Bane Čolak, koji je vođa kako ove tako i naredne nedelje, jer povodom Nove godine niko neće biti izbačen ove nedelje, zadrugari su počeli s poslom.

Prvi problemi nastali su već posle samo nekoliko minuta od početka zadatka. Naime, Maca Diskrecija i Dragica Janjičić, umesto u kuhinji, zadatak su vršili u drugim delovima dnevne sobe. Diskrecija je sela pored šanka, a Dragica je sela za sto.

foto: Printskrin Youtube

To je primetila Saška Karan, koja takođe obavlja novi zadatak. Pevačica je odmah digla sve cimere na noge jer je Diskrecija seckala povrće na podu, a Maca i Dragica branile su se rečima kako ne mogu da stoje. Nakon svađe sa Saškom došlo je do svađe između Mace i Bore, sveže verenog para.

Diskrecija je zamerila svom dragom što je umesto na njenu, stao na stranu Saške Karan.

"Marš bre g*vno jedno! Imam pravo da sedim dole! Braniš nju! Kada su gulile krompir, to se radilo sedeći. Svaki posao se radi sedeći, gde piše da mora da se stoji?! Za sva vremena smo završili, ajde brani Sašku Karan, kao da si sa njom. Mrš bre, brani druge", rekla je Maca Bori.

foto: Printskrin Youtube

Boru su ovu reči toliko iznervirale, da je u naletu besa uradio i nešto što nije planirao, prvo je uhvatio Macu za vrat, a zatim počeo da je gađa predmetima.

foto: Printskrin Youtube

"Nemoj da se dereš na mene, još jednom! Juče sam te upozorio! Još jednu reč nemoj da si mi rekla! Još jednu reč, da mi kažeš! Nemoj da me nerviraš", vikao je Bora na svoju verenicu.

Nakon ove svađe Bora je o celoj situaciji razgovarao sa svojim kumom Mikijem Đuričićem, koji se odmah raspitivao koliko bi novca mogao da zaradi ako bi ukućanima prodao verenički prsten koji je na Macionoj ruci.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) LOMI, REŽE, CEPA: Obične karte u njegovim rukama postaju ubojito oružje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track