TOŠETOVA MENADŽERKA PRVI PUT POSLE 10 GODINA: Evo kako izgleda i čime se bavi, ali i šta kaže o preranoj smrti Proeskog!
Foto: Profimedia/Screenshot

PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA

TOŠETOVA MENADŽERKA PRVI PUT POSLE 10 GODINA: Evo kako izgleda i čime se bavi, ali i šta kaže o preranoj smrti Proeskog!

Stars -

Od prerane i tragične smrti makedonskog pevača Tošeta Proeskog, njegova menadžerka Ljiljana Petrović se povukla iz sveta estrade i počela je da se bavi uzgojem lavande.

Danas je Ljiljana vlasnica najveće plantaže lavande u regionu.

Na više od 30 hektara zemlje u okolini Niša zasadila je 600.000 biljaka originalne francuske lavande, koja se koristi kao podloga svih parfema, a odnedavno je na svojoj plantaži posadila i smilje.

Nakon Tošetove smrti nudili su joj da bude menadžerka mnogim pevačima, ali ona je uvek odbijala uz objašnjenje da je ona uvek bila i biće samo Tošetova menadžerka.

Zbog toga su sve iznenadile spekulacije da će Ljiljana nakon 10 godina od Tošetove smrti postati menadžerka Amaru Jašarspahiću Giletu.

Naime, osoba koja se na Fejsbuku već dve godine ljudima predstavlja kao Ljiljana Petrović, osim što je Giletu nudila saradnju, i bez njegovog znanja ugovarala gostovanja u emisijama makedonskih televizija, otišla je toliko daleko da je komunicirala sa svim Ljiljaninim poznanicama i mesecima davala lažne intervjue. Čak je najavila i svoj skori dolazak u Sarajevo.

foto: Azra.ba

Ljiljana prvi put nakon 10 godina govori za medije i objašnjava ovu nelagodnu situaciju.

"Pre desetak godina rekla sam da se više nikada neću baviti menadžerskim poslom. Izjavila sam ono što sam iskreno i osećala, a ta osećanja se nisu promenila do danas. Toše i ja smo zajedno završili svoje karijere. Prerano, nažalost. Neshvatljiva mi je potreba pojedinca da me predstavi onakvom kakva nisam, da besramno koristi moje ime, da širi laži i neistine. Umorna sam od čitanja izmišljenih i lažnih intervjua, lažnih profila na društvenim mrežama. Želim reći svim ljudima, svim Tošetovim fanovima da ja nemam profil na Fejsbuku, te da je onaj koji postoji lažan", rekla je Ljiljana.

Ona otkriva i kako izgleda njen život poslednjih 10 godina.

"Poslednjih 10 godina trudim se da naučim kako da dostojanstveno nosim svoju tugu, kako da budem bolji čovek nego što jesam. Mnogo radim i trudim se da moja dela govore o meni."

foto: Azra.ba

Sa Tošetovom preranom smrću niko nije mogao da se pomiri. Tuga je bila velika, medijski linč nije štedeo nikog pa ni Ljiljanu, šok je bio veliki i u svakom je tražen krivac za njegov prerani odlazak. Menadžerka otkriva kako je preživljavala taj period.

"Radeći sa Tošetom svih tih godina, naučila sam da se nosim s lošim ljudima, s neistinama koje nas nisu štedele ni tada, pa me nije iznenadilo ni ono što se desilo posle njegovog odlaska. Razumem da je to ogroman gubitak, velika bol, ali ne razumem da pritom ne poštuju i tuđu bol. Osećala sam se kao davljenik u moru tuge kog svi guraju da bi sami došli do daha, da bi njima bilo lakše. Patnju i bol koju sam ja doživela jedino ne mogu da uporedim sa patnjom njegove porodice, jer je jedino njihova bol veća od moje."

foto: Printskrin Youtube

Ljiljana kaže da nema potrebe da odlazi u Kruševo, Tošetovo rodno mesto.

"Ja Tošeta nosim u srcu. Ta sećanja i osećanja su samo moja i nemam potrebu da ih delim, kao što nemam potrebu ni da budem viđena u Kruševu, ni bilo gde, ni bilo šta što bi dalo povoda za pisanje i spekulacije", rekla je ona.

Petrovićeva je otkrila i svoje planove za budućnost.

"Zbog raznih spekulacija sada neću prilati o svom poslu, reći ću vam samo da sam posvećena plantažama i da mnogo radim Šta će biti sutra, ko zna. Čudni su putevi Božiji. Samo znam da sam sve svoje talente iskoristila i dizajnirala umetničku sliku prirode koju mogu da gledam uživo svakog dana i slušam tišinu kao najlepšu muziku", zaključuje Ljiljana.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs/azra.ba)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trenutak kada se anđeoski glas vratio na nebo: Toše Proeski - smrt koja je zaledila Balkan (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track