NA INSTAGRAMU SU JE NAPALI DA JOJ JE KUĆA STALNO NEUREDNA: Ela Dvornik je ovako začepila usta svima!
Foto: Printscreen/Instagram

VODI RAČUNA O BEBI

NA INSTAGRAMU SU JE NAPALI DA JOJ JE KUĆA STALNO NEUREDNA: Ela Dvornik je ovako začepila usta svima!

Stars -

Sigurno ne postoji mlada majka koja barem jednom nije čula "dobronamerni" savet ili kritiku kamufliranu u pitanje. U taj broj otkako je postala majka ulazi i Ela Dvornik, koja sa svojim pratiocima deli dobar deo svog privatnog života.

To naravno privlači one koji imaju savet ili kritiku za nju. Ni na praznike nisu posustali pa dok je Ela delila dirljive porodične fotografije sa bebom, oni su samo videli nered oko nje.

"Srećan Božić, uz jedno malo pitanje. Da li ti ikada počistiš kuću?! Jer uz skoro svaku tvoju objavu ja ne primetim ono što bi trebalo. Vidim samo nered. Možda ti to tako voliš, ali meni je jako ružno. I ja sam mama bebe od 3 meseca, da ne bi bilo joj što ti znaš, ne stigne se od bebe. Eto, baš me zanima, jer mi uvek to prvo upadne u oko. Lepo sam pitala da li to tako mora biti ili je to njen kreativan nered. Verujem da nisam jedina koja je to primetila, ali meni je stvarno ružno, pokvari svaku objavu", napisala joj je jedna devojka na Instagramu.

Ela se tim komentarom nije previše zamarala.

"Koju svaku objavu? Ne znam, evo baš gledam objave. Ali ako vidiš nered onda je moj odgovor - to tako mora biti", odgovorila je dok su je ostale majke podržale.

Kurir.rs/Index.hr, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track