(FOTO) DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA JE FATALNA RUSKINJA: Njena NEOBIČNA LEPOTA još nikoga nije ostavila ravnodušnim
Foto: Aleksandar Jovanović

ona postavlja standarde

(FOTO) DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA JE FATALNA RUSKINJA: Njena NEOBIČNA LEPOTA još nikoga nije ostavila ravnodušnim

Stars -

Kada je letos odjeknula vest da glumac Miloš Biković ima novu devojku, svi su poleteli da vide kako izgleda ta fatalna Ruskinja. Njihova ljubavna priča nas je raznežila, a evo ko je zapravo misteriozna Aglaja za kojom naš glumac gubi glavu.

Photo by @sonnychibba Style @lenusheen

A post shared by Аглая Тарасова (@aglayatarasova) on

Aglaja Tarasova i Miloš Biković upoznali su se na snimanju filma "Led", a snažna privlačnost je presudila i uplovili su u emotivnu vezu. Miloš je tada i dalje bio u vezi sa bivšom Sašom Lus, ali velika razdvojenost bila je razlog rastanka. Aglaja se našla na pravom mestu i u pravo vreme da zaleči rane našeg glumca, a njihova romansa brzo je prerasla u ozbiljnu vezu.

Dugo su krili da su zajedno, a presedan se desio na dodeli nagrada jednog ruskog magazina u junu, na kojoj je Bikoviću uručeno priznanje za najstilizovanijeg glumca. Na crvenom tepihu pojavili su se zagrljeni i nasmejani i tada je javnost prvi put saznala za njihovu ljubav.

Miloševa izabranica Aglaja Darija Tarasova rođena je u Sankt Peterburgu, a ljubav prema glumi nasledila je od majke, poznate glumice Ksenije Raport. Sa njom je od malih nogu putovala po filmskim festivalma gde je upoznavala najveće svetske zvezde poput Breda Pita i Džordža Klunija.

Iako je upisala političke nauke, već na prvoj godini je shvatila da je gluma njena najveća strast i zahvaljujući toj odluci danas je pred njom velika karijera.

Osim zadovoljstva na profesionalnom planu, gluma joj je donela i prelepu ljubavnu priču sa muškarcem na kojem joj mnoge devojke zavide.

I dok se Miloš i dalje ustručava da na društvenim mrežama kači zajedničke fotke, ruska lepotica ne odoleva da podeli sa pratiocima neki važan zajednički trenutak.

(Kurir.rs/Zena.rs/Foto: Aleksandar Jovanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Poslušajte kako Biković priča na ruskom za Kurir: Nekada sam mislio sam da ću poludeti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track