(VIDEO) OVO GLEDAOCI NISU MOGLI DA VIDE: Isplivalo šta je Luna radila dok je Sloba bio na operaciji ruke!
Foto: Printscreen

DOK JE ON TRPEO BOLOVE, ONA...

(VIDEO) OVO GLEDAOCI NISU MOGLI DA VIDE: Isplivalo šta je Luna radila dok je Sloba bio na operaciji ruke!

Stars -

Sloba Radanović slomio je ruku nakon svađe sa Lunom Đogani, zbog čega je morao na operaciju. I dok je njen dragi trpeo ogromne bolove, evo šta je Luna radila a gledaoci nisu imali priliku da vide.

Naime, dok je Sloba bio na operacionom stolu, zadrugarke su obaveštene da treba da se pripreme za novogdišnje izdanje emisije "Izvedi me", u kojoj će gostovati.

Luna je priznala da joj nije do sređivanja jer brine za svog dečka, i vidno neraspoložena otišla je na snimanje emisije.

foto: Printskrin Youtube

Međutim, ono što se tamo dešavalo gledaoci nisu imali priliku da vide.

Domaćin Andrija Milošević je u studiju ugostio više od 20 poznatih devojaka iz različitih sfera javnog života - pevačice Maju Nikolić, Zoranu Pavić, Jelenu Jevremović, Ljupku Stević, Dušicu Grabović, Ivanu Stamenković Sindi, Teodoru Mijušković iz grupe "Luna" i Seksi Sandru, lica TV Pink, Mariju Egelju, Katarinu Nikolić i Radu Radenović, zatim Ivanu Trišić, aktuelnu Mis Srbije, nekadašnju voditeljku Olju Crnogorac i starletu Natašu Šaviju.

Specijalno za ovu priliku, u studio su došle i učesnice najgledanijeg rijalitija svih vremena, "Zadruga" - Ana Korać, Sara Reljić, Mina Vrbaški, Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić, Sanja Stanković, Luna Đogani, Nena Petrović, Teodora Džehverović i Maca Diskrecija.

foto: Printscreen YT

Pravi haos u emisiji "Izvedi me" nastao je kada je na scenu izašao reper Vuk Mob, i odmah se zamerio nekim učesnicama.

"Za mene si ružan, kao akrep si", rekla je Maca Diskrecija, a Vuk je imao spreman odgovor:

"S obzirom na to da si pevačica u pokušaju, tvoje je da se ljutiš."

Vuku su se na samom početku dopale mlađe učesnice, među kojima je bila i Luna, međutim, osim što nije bila zainteresovana za njega zbog veze sa Slobom Radanovićem, blogerki se nimalo nije svidelo njegovo ponašanje prema ostalim devojkama.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BILA JE POBEDNICA PAROVA: Otkrila da ju je pevač trudnu tukao, a sad je objavila SKANDALOZAN video na Instagramu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track