Najnovije vesti

SAMO JOŠ OTAC DA ODOBRI:  Jelena Kostov odabrala zanimanje za sina!
Foto: Dragana Udovičić

NEMA JOŠ NI GODINU DANA

SAMO JOŠ OTAC DA ODOBRI: Jelena Kostov odabrala zanimanje za sina!

Stars

Pevačica Jelena Kostov napravila je malu pauzu sa snimanjem spotova jer je uživala u najlepšoj ulozi - ulozi majke. Sada je odlučila da se na velika vrata vrati na estradnu scenu.


Na pitanje da li su joj nedostajala snimanja kaže:

 

"Iskrena da budem, i da i ne. Odmorila sam se dok sam bila na najlepšoj pauzi u životu. Nama pevačima stalno radi neki adrenalin, uvek imamo potrebu da nešto snimamo, tako da sam presrećna što sam se ponovo vratila u akciju. Ali, iskreno, već sam se uželela deteta i jedva čekam da odem kući", ističe pevačica na kojoj se uopšte ne vidi da se nedavno porodila.

 

"Veoma brzo sam vratila liniju, nisam imala taj problem. U mom slučaju je verovatno genetika u pitanju", rekla je Jelena i dodala da bi volela da njen sin bude pevač:

 

"Apsolutno bih odobrila da moje dete bude pevač, jer smatram da je ovo najlepše zanimanje. Prvo što putuješ, videla sam gradove i države u koje sigurno ne bih išla da se ne bavim ovim poslom. Upoznajem brojne ljude, krećem se. Ali postoji drugi problem: da li bi to odobrio tata", iskrena je Jelena Kostov.

foto: Kurir

 

(Kurir/Blic, Foto:Dragamna Udovičić)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(VIDEO) NJEN BRAK PRATE SKANDALI: Pričalo se da se razvodi od Darka, a evo šta mu poručuje...

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...