PRODUKCIJA GA OŠTRO KAZNILA: Gastoz povredio, Brendona! Evo šta se stvarno desilo!
Foto: Pritnscreen

PRODUKCIJA PAROVA NIKAD OŠTRIJA

PRODUKCIJA GA OŠTRO KAZNILA: Gastoz povredio, Brendona! Evo šta se stvarno desilo!

Stars -

Dobro raspoloženje pred ulazak nove takmičarke u rijaliti „Parovi“, ponelo je i Nenada Marinkovića Gastoza, koji je euforičan skakao od stola, pozdravljao goste u studiju, govorio svojoj devojci Naidi da je voli i niakd je neće ostaviti.

U opštem metežu, Gastoz je, gurajući se oko stola, sapleo Branislava Radonjića Brendona, koji je pao i povredio nogu. Pošto je rekao da ga veoma boli, ubrzo su stigli lekari, koji su pregledali učesnika i odveli na snimanje.

"Nikad nisam povredio stopalo, uplašio sam se", rekao je Brendon, kojem su lekari brzo sanirali povredu, a produkcija je odličila da on Novu godinu provede sa svojim roditeljima, posle čega će se vratiti u „Parove“.

foto: Printscreen/Youtube

Da bi ostali učesnici imali svest da treba da paze na ponašanje i da se i najmanja slučajnost može oteti kontroli, Gastozu je izrečena visoka novčana kazna i duži boravak uizolaciji. On je ostao bez jednog dela honorara.

Pošto je čuo kaznu za svoje ponašanje, Gastoz je rekao: "Ovo je zaista bilo slučajno! Nisam imao nameru nikog da povredim. Sapleo sam ga, želim da se izvinim i njemu i njegovim roditeljima. Ubuduće ću paziti, stvarno!"

Svi učesnici su pozdravili ove Gastozove reči i rekli da će ubuduće paziti na ponašanje.

Kurir.rs/Foto Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track