Najnovije vesti

(FOTO) DRAMA: Sejo Kalač se predozirao tabletama!
Foto: Damir Dervišagić

NAKON SKANDALOZNIH FOTKI

(FOTO) DRAMA: Sejo Kalač se predozirao tabletama!

Stars

Nedavno objavljena fotografija popularnog pevača narodne muzike Seje Kalača kako leži i spava u hodniku jedne stambene zgrade šokirala je širu javnost. Ljudi su odmah počeli da komentarišu da se opet odao alkoholu ili drogi... Međutim, istina je sasvim drugačija.

 

Sejo ima ozbiljnih zdravstvenih problema koji su nastali i godinama se stvarali od neurednog života. Živeo je burno, ludo, opijen ženama, alkoholom... Zbog takvog načina života Kalač sada ima ozbiljnih problema sa jetrom.

foto: Privatna arhiva

 

Da bi saznali pravu istinu pokušali smo da kontaktiramo sa Kalačom, a kako nismo uspeli pozvali smo ženu koja je njegov menadžer, savetnik, prijatelj i saputnik, ali i neko ko najviše brine o Sejinom zdravlju - Hatidža Hajirić Mujkanović.

 

"Sejo je jedna divna i posebna osoba, koju su mnogi znani i neznani u pravom smislu riči iskoristili u životu. Upravo to dokazuju i objavljene fotografije kako leži na stepenicama. Imao je nastup u jednoj diskoteci kada se od bolova srušio na bini, kada mu nisu prišli da pomognu, već su ga ostavili da leži na stepenicama. Da, istina je da Sejo ima zadravstevnih problema. Njegova jetra je dobro ostećena od alkohola. Pre dve noći imao je humanitarni nastup u Cazinu gde je svirao i Dragan Stojković Bosanac. Celo veče bio je pod budnim okom doktora Jasmina iz Cazina. Ipak, profesionalac kakav je oduvek bio, odradio je svoj deo posla i legao onda u postelju. Ono što nije poznato, sada ću da kažem, da Sejo već duži period uzima tablete kako bi pospešile rad jetre, ima problema i sa krvi, pa i zbog toga uzima tablete. Kada uzme tablete odnosno veću dozu tableta onda mu bude loše i spava mu se. Tako se desilo i na tom nastupu gde jednostavno više nije mogao, srušio se i utonuo u san. Trenutno je baš jako slab, ima groznicu i baš se bojim. Što pre ću da gledam da krenemo iz Cazina za Austriju jer želim da ga preuzmu lekari, stručnjaci koji će mu nadam se pomoći. Dakle, tablete koje je uzeo su krive za fotografiju kada spava na stepenicama, a ljudska zloba je onda učinila svoje. Umesto da mu pomognu, fotografirali su ga i objavili", ispričala nam je Hatidža.

foto: Privatna arhiva

 

Ona očekuje da će Kalač stati na noge i uzdignute glave, u inat onima koji mu misle zlo, nastaviti dalje, snimati nove pesme i nastupati.

 

Iako je imao zdravstvenih problema, Kalač je ipak pjevao na humanitarnom koncertu u Cazinu i to uz pratnju Dragana Stojkovića Bosanca.

 

(Kurir/Avaz, Foto:Damir Dervišagić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...