NJIH DVE SU NERAZDVOJNE PRIJATELJICE, ALI... Vesna Dedić otkrila kada ju je Sanja Marinković dovela do suza!
Foto: Dragana Udovičić

TUŽNO

NJIH DVE SU NERAZDVOJNE PRIJATELJICE, ALI... Vesna Dedić otkrila kada ju je Sanja Marinković dovela do suza!

Stars -

Sanja Marinković i Vesna Dedić su godinama najbolje prijateljice. Prošle su zajedno mnoge lepe i teške momente, kako privatno, tako i u poslu, a ono što ih vezuje su njihove ženske priče, iskrena prijateljska ljubav i bezbroj uspomena.

Obe lako zaplaču i to ne kriju. Neretko čak i jedna drugu umeju da rasplaču. Jedan od tih trenutaka je bio i na dan Vesninog 40. rođendana.

foto: Marina Lopičić

"Sanja se porodila nekoliko dana pred moj 40. rođendan i ne znam zašto sam imala tu ludu ideju da će doći na moju proslavu. Pre polazak u kafanu stigla mi je korpa s cvećem i vinom, s porukom ”Srećan rođendan žele ti Sanja, Uhrin i Strahinja", počela je Vesna i nastavila:

"Plakala sam kao kiša i sa razmazanom šminkom otišla na proslavu. Prva Lenkina slika iz vrtića bila je u beloj plišanoj haljinici sa srcima koju je dobila od Sanje. Nedavno je njen Strahinja bio sa svojim odeljenjem gost na mom štandu na Sajmu knjiga i Sanja se rasplakala kad sam joj poslala fotografije. To su ti neverovatni krugovi života", rekla je književnica i priznala da ne daje drugu šansu, dok je Sanja bolji čovek i daje ljudima više prilike nego ona.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/BG online, Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Voditeljka umalo da nastrada u emisiji uživo! Zanimljivi eksperiment pošao naopako!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track