UKLETI RIJALITI: Prokletstvo srpskih šou-programa
Foto: Dado Đilas, Marina Lopičić, Kurir

Strašne sudbine

UKLETI RIJALITI: Prokletstvo srpskih šou-programa

Stars -

Navršilo se deset godina od stravične saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo troje učesnika „Velikog brata“ Zorica Lazić (24), Elmir Kuduzović (26) i Stefan Zečević Zeka (24).

Tragedija koja se dogodila na putu Obrenovac-Šabac, kod mesta Ušće, potresla je region.

foto: Printscreen

Sleteli u reku

Do nesreće je došlo kada su učesnici rijalitija, zajedno sa cimerima Jelenom Žeželj, Tanjom Obradović i njenom sestrom Ivanom, koje su bile u drugom automobilu, krenuli u Loznicu na žurku. Elmir je vozio brzo, a ispred ulaza na most preko reke Vukodraž vozilo je izletelo iz krivine, letelo dvadesetak metara i prevrnuvši se na krov završilo u ledenoj reci. Policija i vatrogasci su više od dva sata vadili tela stradalih iz reke. Produkcijska kuća „Emoušn“ tada je prekinula emitovanje „Velikog brata“.

foto: Printscreen

Porodična tragedija Stevana i Žakline Kojić nakon emisije „DNK“

UBIO ŽENU POSLE POSLE UTVRĐIVANJA OČINSTVA

Jedna od poslednjih tragedija vezanih za srpske rijalitije desila se kada je učesnik emisije „DNK“ Stevan Kojić usmrtio Žaklinu Kojić. Malo pre ubistva oni su se pojavili u ovoj emisiji jer je on sumnjao u to da je zaista otac njihove dece. Iako je analiza pokazala da jeste, on je tvrdio da će se razvesti, ali je odlučio da umesto toga pretuče suprugu nasmrt, i to dok su im deca stara tri godine i godinu dana bila u susednoj sobi.

Posle njihove smrti krenule su priče da je kuća na Košutnjaku ukleta, a to su donekle potvrdile i tragedije koje su se kasnije dešavale ostalim učesnicima koji su u njoj boravili.

Filip Kapisoda učestvovao je u „VIP Velikom bratu“ 2009, a godinu dana kasnije ubio je svoju devojku Kseniju Pajčin, pa presudio sebi. Nekoliko meseci pre kobne noći Filip i Ksenija su doživeli saobraćajnu nesreću kada su sleteli s puta kod Barajeva, ali su oboje prošli samo s lakšim povredama. Njih dvoje su imali veoma burnu vezu, više puta su raskidali, a prijatelji pevačice otkrili su da je Ksenija pred smrt tražila način da zauvek ostavi Filipa.

foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

Brojne nesreće

Učesnik pilot-emisije emitovane 2006. godine Antal Skendžić ubio je svoju majku Rozaliju Greguš Skendžić u porodičnoj kući u Banatskom Višnjićevu kod Žitišta. Ubistvo se desilo u novembru 2007. godine, godinu i po nakon njegovog učešća u rijalitiju. Antal je osuđen na 10 godina zatvora, ali je pušten na slobodu. Sada je beskućnik, a za to optužuje svog brata.

I za rijaliti „Farma“ vezuje se niz tragedija. Pevač Nenad Savanović Neđo trebalo je da bude jedan od učesnika 2015. godine, ali je umro dan pred početak šoua. Pevačici Eli preminuo je suprug nakon što ju je odvezao u karantin, odakle je trebalo da uđe na imanje u Lisoviću. Sani Trik Fx je doživeo dve tragedije. Najpre mu je preminula tetka, a samo tri nedelje kasnije i rođeni brat. Jelena Milošević Balerina takođe je ostala bez rođenog brata početkom ove godine.

foto: Nebojša Mandić

Ni „Parovi“ nisu prošli bez tragedija. Jovana Tomić Matora napustila je vilu zbog smrti dvoipomesečnog bratanca Dušana. Ona nije dočekala ni da vidi bebu jer je rođen dok je bila u rijalitiju.

foto: Dragana Udovičić

Zadruga

TASA OPTUŽEN ZA POKUŠAJ SILOVANJA

Učesnik „Zadruge“, imitator Dejan Tasić Tasa, na sudu je zbog optužbi za pokušaj silovanja bivše devojke.

foto: Printscreen

Kako navode mediji, učesnik „Audicije“ i „Ja imam talenat“ optužen je da je u oktobru 2014. zajedno sa drugom pokušao da siluje 10 godina mlađu devojku u stanu u kom je živeo. Ona je nakon nemilog događaja provela 20 dana u bolnici, a suđenje i dalje traje. Navodno, Dejan je poslednje ročište imao 22. decembra, dan pred ulazak u „Zadrugu“, a kako navode mediji, sledeće ročište je u u februaru.

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Dado Đilas, Marina Lopičić, Kurir, Printscreen, Dragana Udovičić, Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BILA JE POBEDNICA PAROVA: Otkrila da ju je pevač trudnu tukao, a sad je objavila SKANDALOZAN video na Instagramu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track