IVAN MARINKOVIĆ NA OZBILJNIM MUKAMA: Ne želim da mi još jedno dete raste bez oca!
Foto: Printscreen

NE ZNA ŠTA ĆE SA MILJANOM

IVAN MARINKOVIĆ NA OZBILJNIM MUKAMA: Ne želim da mi još jedno dete raste bez oca!

Stars -

Ivan Marinković je tokom jutanje kafice u rijalitiju "Parovi" otkrio kakve će promene napraviti u Novoj godini, i kakve odluke će doneti. Sve je posebno zanimalo kakve odluke će napraviti u vezi Miljane, sa kojom čeka dete.

On je otkrio kako intenzivno razmišlja o tome kako će i šta da radi sa Miljanom i njihovim detetom.

Ova godina je za njega godina velikih promena i prosto se plaši da li će sve izneti kako treba i kako bi trebalo.

foto: Youtube/PrintScreen

Sa Miljanom kako je rekao pokušavao je nekoliko puta da uspostavi normalan odnos ali ona to uvek pokvari, naglasio je da će dete od njega imati podršku u svakom smislu te reči bez obzira što mu roditelji neće biti zajedno.

"Kad izađem odavde moraću ozbiljno da se pozabavim tom činjenicom pošto sa Miljanom Kulić čekam dete, i zaista se u svojoj glavi itekako bavim time iako to ne govorim. O tome želim da obavestim javnost i ukućane ja to postepeno radim. Najozbiljnije govorim o svemu ovome itekako razmišljam ako iko ima o čemu da razmišlja u ovoj kući osim para naravno to smo Miljana i ja. Ja Miljanu ne volim nisam zaljubljen u nju, mnogo mi je teško u glavi ja razmišljam o svemu o svim problemima koji me čekaju. Iskreno mi je žao što vrlo verovatno neću biti sa Miljanom u vezi i to dete koje se bude rodilo neće imati oca i majku koji će biti zajedno i to će biti jedna problematična veza. Razmišljam danima kako ću da se prilagodim toj situaciji kakav ću otac biti jer ću biti otac na određeno vreme pošto mi to sigurno oni neće dozvoliti jer će dete sigurno živeti u Nišu. Ja sam mnogo uradio da ona i ja budemo u boljim odnosima, da se pomirimo da budemo u normalnim odnosima i ona sve to pokvari u sekundi. Taman napravim neki odnos sa njom i onda ona gleda u karte sa Vesnom Rivas kao ja ovo ono. Ja sa njom želim da imam jedan prijateljski odnos upravo zbog deteta, znam vrlo dobro šta mi se dešava i zato želim taj odnos da dovedem u neku normalu", rekao je Ivan

foto: Printscreen

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track