Najnovije vesti

TVOJ DEČKO SAMO STOČNU HRANU MOŽE DA PRODAJE, NIJE MAFIJA SIGURNO! Ova zadrugarka toliko je izludela Janjuša da nije znao šta govori
Foto: PrintScreen/Youtube

PALE STRAŠNE UVREDE

TVOJ DEČKO SAMO STOČNU HRANU MOŽE DA PRODAJE, NIJE MAFIJA SIGURNO! Ova zadrugarka toliko je izludela Janjuša da nije znao šta govori

Stars

Iako su se cele noći Luna Đogani i Sloba Radanović svađali i svima popeli na glavu, jutros je Dragica Janičić uspela da izbaci Marka Janjuševića Janjuša iz takta!

Naime, ona je pričala o svom intimnom životu, a jednom izjavom veoma je iznervirala košarkaša.

Dragica je razgovarala sa suprugom Slobe Radanovića, Kijom Kockar, a pored njih je, u svom krevetu, ležao Janjuš. Ona je počela da priča o svom dečku, a onda je stjuardesa upitala čime se on bavi, na šta je ona rekla da "malo mafija". Janjuš nije mogao da poveruje šta je čuo:

foto: PrintScreen/Youtube

- Ti brate ili si patološki lažov ili se sprdaš ili nisi normalna! Ti imaš momka mafijaša?! Mafija malo?! Pa ko je taj, daj da ga vidim! Kunem ti se, opet me zabole ovo kad čujem ovakve gluposti! Kraljice, tebi se administrator pojavljuje na snimcima, a ti pričaš da imaš dečka mafijaša! Ne je*i mi mozak od samog jutra! Čime se bavi dečko, kaže pomalo mafija! Dragana, ti mene stvarno dovodiš do ludila! Može tvoj dečko samo da drži neku stočnu hranu i to je to - besan je bio Janjuš.

(Kurir.rs./Pink.rs/Foto:PrintScreen/Youtube)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...