SLOBINA MAJKA NA JEDVITE JADE DOŠLA K SEBI! Pozlilo joj kad je čula da on može da ostane INVALID!
Foto: Printskrin Youtube

nagli temperament može da ga košta zdravlja

SLOBINA MAJKA NA JEDVITE JADE DOŠLA K SEBI! Pozlilo joj kad je čula da on može da ostane INVALID!

Stars -

Majka pevača Slobe Radanovića provela je reprizu novogodišnje noći prikovana za TV gledajući "Zadrugu" u kojoj se odvijala prava drama sa njenim sinom.

Sloba se napio, iz besa je skinuo zavoj sa povređene ruke, rušio je, lomio i šutirao sve na šta bi naišao, a njegova majka je sve to pratila u suzama.

- Kada je videla da je Sloba skinuo zavoj, mami Draginji je pozlilo. U pomoć joj je pritrčao suprug koji nije znao šta da radi. Trebalo joj je nekoliko minuta da dođe sebi. Celu noć je plakala zbog sina, a Slobin tata se brine za njeno zdravlje, ona bi volela da joj sin izađe iz "Zadruge" i da se ceo haos završi - kaže porodični prijatelj Radanovića.

foto: Printskrin Youtube

On ističe da je prelomni trenutak bio kada su zadrugari rekli Slobi da može da ostane invalid i da se ona sada plaši da bi njegov nagli temperament mogao da ga košta zdravlja.

- Planirala je da se nekako čuje sa njim, da ga smiri, u velikom je strahu - završava priču porodični prijatelj.

Podsećamo, Sloba Radanović je tokom žurke u "Zadruzi" povodom reprize nove godine popio malo više i napravio je haos kada je tražio od produkcije da mu previju ruku, što su oni, ako je sudeći po njegovoj reakciji, odbili. Posvađao se i sa Lunom koju je, kada je pokušala da ga smiri, jako odgurnuo.

- Mrš, nije ovo prehlada - urlao je i psovao Sloba po dnevoj sobi dok su ga drugi "tešili".

Pokušali su da ga ubede da se smiri kako se ne bi dodatno povredio, ali je on nastavio da udara i rukama i nogama, da vrišti, urla... Onda je krenuo ka izlazu. Brecnuo se i na Kiju dok ga je smirivala.

- Ceo dan ih teram da mi previju ruku! Ja sam zbog ovoga tražio da idem kući da me puste, ovo je operacija. Sklonite mi se svi - vikao je Sloba.

Za to vreme Luna je bila u spavaćoj sobi i besnela je na njega, ali su se danas pomirili.

foto: PrintScreen/Youtube

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto: PrintScreen/Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track