POSLE SVEKRA IZAŠLA NA BINU I NAPRAVILA SPEKTAKL: Seve ljubila Igora za početak 2018!
Foto: Dragan Kadić

žurka

POSLE SVEKRA IZAŠLA NA BINU I NAPRAVILA SPEKTAKL: Seve ljubila Igora za početak 2018!

Stars -

Severina Kojić napravila je sjajnu žurku u jednom hotelu u Bečićima. Uz njenu muziku uživalo je više od 800 gostiju, a hrvatska pevačica je tačno u ponoć Novu godinu čestitala suprugu Igoru.

- Kad su u pitanju pripreme i trema za ovaj novogodišnji nastup, bile su baš kao da sam se pripremala za svetsko prvenstvo - rekla je Seve.

Koncertu hrvatske zvezde prethodio je nastup njenog svekra Dragana Kojića Keba, sa kojim je otpevala nekoliko pesama u duetu, između ostalih i numeru „Treba vremena“.

foto: Jugoslav Belada

Zagrevanje za najluđu noć

Druge noći novogodišnjeg programa na trgu u Budvi nastupio je Bajaga sa svojim Instruktorima, koji su pred više hiljada ljudi izveli svoje najveće hitove. Posetioci su uživali u numerama ovog popularnog sastava sve do jedan sat iza ponoći.

- U Budvi nismo bili dve-tri godine, ali znali smo gde dolazimo, u jedno od najlepših mesta na primorju gde može da se dočeka Nova godina. Tako da mi je drago što smo i mi bili deo tog novogodišnjeg programa. Mi smo svirali 30. decembra, ali to se sve računa kao deo praznika - izjavio je Bajaga.

foto: Damir Dervišagić

Sa Jahorine u Tivat

Dan nakon što je u jednom hotelu na Jahorini nastupio u novogodišnjoj noći, Željko Joksimović družio se sa nekoliko hiljada posetilaca na trgu u Tivtu, koji su više od dva sata uživali u njegovoj muzici. Pod nazivom „Welcome to the Party“, turistička organizacija tog grada potrudila se da novogodišnji praznici ove godine traju duže nego inače.

Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track