VEZE I BRAKOVI POPUCAŠE ZBOG RIJALITIJA! Nije Sloba samo prevario ŽENU! Ovo su sve PRELJUBE koje su se desile u ZADRUZI!
Foto: Printscreen

SODOMA I GOMORA

VEZE I BRAKOVI POPUCAŠE ZBOG RIJALITIJA! Nije Sloba samo prevario ŽENU! Ovo su sve PRELJUBE koje su se desile u ZADRUZI!

Stars -

Prvu sezonu rijalitija "Zadruga" obeležio je ljubavni trougao Sloba-Luna-Kija, ali ono što je učinio pevač Sloba Radanović nije bila jedina preljuba u ovom rijalitiju.

Sloba Radanović

Pinkova zvezda je uletela u vezu sa blogerkom Lunom Đogani, iako ga je u rijaliti ispratila zakonita supruga Kristina Kija Kockar. Par je brzo razotkriven, a oko svega se podigla velika prašina. I Slobina supruga Kija ušla u rijaliti i čak se i sprijateljila se sa ljubavnicom svog muža.

Teodora Džehverović Veza između Teodore Džehverović i Anđela Rankovića takođe je prolazila kroz različite faze, mada je privukla manje pažnje. Na neki su možda i zaboravili da je Teodora na ovaj način prevarila dečka sa kojim je bila u vezi u spoljnom svetu.

"Imala je dečka, upoznala sam ga i pričali smo o svemu. Njemu je jako teško zbog svega što se dogodilo. On mi je kao sin i rekla sam mu to, rekla sam mu da je i nama teško što se tako sve završilo. Teodora je pre ulaska na imanje znala da će rijaliti dugo trajati i mislila je da on nju neće čekati. On mi je rekao da joj neće oprostiti to što ga je prevarila u rijalitiju, a ja ne želim da se mešam u to. Neka pročita poruke koje joj je ostavio kada izađe iz rijalitija i ispričaću joj šta smo razgovarali, pa nek odluči šta će", izjavila je nedavno Teodorina majka Gordana.

Nemanja Đerić Đekson Nemanja Đerić Đekson upustio se u žestoke seksualne odnose sa Anđelom Vešticom, a potom i sa maloletnom Minom Vrbaški, iako napolju ima devojku Tijanu. Da stvar bude još luđa, ona se posle ove duple preljube i oglasila sa porukom: "Volim i ja tebe", nakon što ju je Đekson pomenuo u rijalitiju.

"Ona je riba koja se ne rađa često. Preslatka je. Ima najlepšu g*zu na svetu. Sa njom je odnos fantazija. Brutalna je, majke mi. Ostale joj nisu ni do kolena", rekao je Đekson o njoj!

Sanja Stanković Još jedan problematičan odnos u "Zadruzi" imaju Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora. Matora je priznala da se u Sanju zaljubila i da je odlučila da pristane na to da sa njom ostane u prijateljskim odnosima zato što Sanja napolju ima "nerešenu priču" sa nekim momkom.

Nena Petrović Dolazimo i do jednog "graničnog" slučaja. Pevačica Nena Petrović više puta se ljubakala sa Banetom Čolakom posle ulaska u "Zadrugu", iako nije pristala da bude sa njim u vezi. Ona je objasnila da ima dečka napolju, koji joj je dozvolio da se u rijalitiju "malo zeza". Ipak, iako je za nju dobila dozvolu, i ovo je neka vrsta preljube!

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOK SNIMAK KOM SE SMEJE CELA SRBIJA: Vendi je nastupala ispod šatre, popela se na sto a onda je počeo haos!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track