EKSKLUZIVNO! SKANDALOZNO PONAŠANJE ZVEZDE GRANDA: Darko Lazić uhvaćen kako ŠMRČE
Foto: Kurir

snimljen na žurki

EKSKLUZIVNO! SKANDALOZNO PONAŠANJE ZVEZDE GRANDA: Darko Lazić uhvaćen kako ŠMRČE

Stars -

Zvezda „Granda“ Darko Lazić snimljen je kako šmrče!

Snimak koji je napravljen mobilnim telefonom, a u čiji je posed došla redakcija Kurira, nastao je nedavno, pred jedan njegov nastup. Na njemu se vidi kako pevač, koji je u društvu nekoliko prijatelja, najpre rukom po stolu deli beli prah, a zatim uvlači u nozdrve, a potom ga prstom utrljava na desni.

foto: Damir Dervišagić

- Darko je došao na tezgu sat vremena pre nego što je trebalo da izađe pred publiku i bio je odlično raspoložen. Neki momci su ga uveli u posebnu prostoriju, gde je na stolu već stajao beli prah razvučen u crtu. Bez ikakvog straha da će ga neko snimiti, pevač je povukao jednu crtu, a zatim tim prahom namazao desni. Sve to su posmatrali momci koji su bili sa njim, bez ikakve negativne reakcije. Štaviše, motivisali su ga da nastavi dalje. U jednom momentu na licu Darkovog prijatelja video se i osmeh - priča naš izvor blizak Laziću.

foto: Printscreen

PRIJATELJ: Darko poslednjih godinu dana ugrožava sebe. Ako ovako nastavi, može ozbiljno da naruši zdravlje

On kaže da je u poslednje vreme zabrinut za pevačevo zdravstveno stanje.

- Darko ugrožava sebe. Ako ovako nastavi, može ozbiljno da naruši zdravlje. To što radi nije u redu. Svi su zabrinuti za njega. Prijatelji mu stalno govore da promeni način života, ali ne vredi. Nadam se da će ga ovaj video dozvati pameti i da će shvatiti da je porodica jedina prava vrednost i da po svaku cenu treba da se izbori sa problemom koji ima - priča on.

Naš sagovornik je uveren da Darkova supruga Ana Sević ne zna za ovaj video.

- Nisam siguran da Ana zna da postoji ovaj snimak. Ona je privržena ćerki Loreni i sve vreme provodi sa njom budući da je pevač non-stop zauzet brojnim tezgama koje ima svuda po svetu. Verujte da se njih dvoje retko i viđaju - završava naš sagovornik.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Darkom, ali je bio nedostupan.

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Bračni problemi

ANA GA VARALA SA LUKASOM?

Darko Lazić je prošle godine bio glavna tema svih medija zbog brojnih afera kada je reč o njegovom braku sa Anom Sević, koja ga je navodno varala sa Acom Lukasom.

- Ja znam kim sam se oženio i, kako vreme odmiče, sve sam sigurniji da mi neko od kolega opasno smešta i plasira kojekakve priče o meni, jer im očigledno smetam, kao i moja Ana. Ono što ja uradim najbolje je što umem, a očigledno umem čim radim ovoliko koliko radim. Posla mi ne manjka, a sve te priče o meni su očigledno nečije konstrukcije kako bi me omalovažavali - rekao je tada Darko.

foto: Printscreen

Pevač postao pravi skandal-majstor

PIJAN SE LJUBIO S MUŠKARCEM

Taman kada su se strasti oko afere sa Lukasom malo stišale, izbio je novi skandal. Na portalima je osvanula fotografija na kojoj je pevač uhvaćen sa nepoznatim muškarcem u strasnom zagrljaju i poljupcu.

- Joj, bože moj, to je naša neka pijana priča. Zezali smo se. To mi je najbolji drug. Popili smo, pijani se poljubili iz zaje*ancije, i to je ispalo kako je ispalo - pravdao se Darko.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track