PRVE SILIKONSKE LEPOTICE NAŠE ESTRADE: Danas je većina korigovala grudi, ali one su učinile prvi korak!
Foto: Novogodišnji program

NISU SE PLAŠILE DA ODU POD NOŽ

PRVE SILIKONSKE LEPOTICE NAŠE ESTRADE: Danas je većina korigovala grudi, ali one su učinile prvi korak!

Stars -

Poslednjih godina pa i decenija, silikonske grudi toliko su popularne na estradi da skoro nema pevačice koja drži do svog imidža, a da ih nije pazarila.

Međutim, malo je poznato da je prvi hirurški rez po tom pitanju učinila Zorica Brunclik, i to davne 1986. godine. Sledila je Suzana Mančić, a potom Lepa Brena, da bi ih konačno na veliku scenu donela Ceca Ražnatović početkom devedesetih.

Svako ko je gledao "Žikinu dinastiju" u kojoj Zorica Brunclik pesmom baca u sevdah her Žiku, može da primeti da tada crvenokosoj i mladoj pevačici nije falilo seksipila, ali da u predelu grudnog koša nije bila toliko obdarena. Zorica je 1986. godine uvećala poprsje, postavši tako prva poznata dama u bivšoj Jugoslaviji koja je to uradila.

foto: Dragan Kadić

"Od naših pevačica Zorica je prva imala silikone. Bile smo zajedno na turneji i ja sam bila oduševljena njenim poprsjem. Ispitivala sam je gde je radila intervenciju, da li ju je bolelo, koliko košta. Ona mi je sve objasnila i preporučila mi je svog hirurga u Minhenu", rekao je izvor.

Ni Lepa Brena nije priznala da je dorađivala poprsje, ali izvori kažu da je dorađivala poprsje i da je operisala krajem osamdesetih. No, njen motiv nije bila veličina nego težina i čvrstina. Brena nikada nije preterano isticala dekolte za razliku od najpopularnije estradne silikonke Cece Ražnatović.

foto: Dragana Udovičić

Tih devedesetih mnogi su bili šokirani kako je supruga Željka Ražnatovića Arkana preko noći dobila dekolte, ali folk zvezda godinama nije želela da prizna ono što je očigledno. U novom milenijumu otkrila je da njene grudi nisu prirodne. Iako su dugo bile najveće na estradi, pre nekoliko godina ih je smanjila, što je takođe javno potvrdila.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track