POŽGAJ BESAN NAPUSTIO EMISIJU: Nije moga da podnese detalje iz prošlosti njegove žene i Lakića, a onda cela vila skočila na njega!
Foto: Foto Happy Printscreen

Poligraf

POŽGAJ BESAN NAPUSTIO EMISIJU: Nije moga da podnese detalje iz prošlosti njegove žene i Lakića, a onda cela vila skočila na njega!

Stars -

Zajednička prošlost Nikole Lakića i žene aktuelnog takmičara "Parova" Aleksandra Požgaja, šokirala je gledaoce.

Naime, po Lakićevim rečima, upoznali su se pre pet godina u jednom beogradskom klubu i razmenili brojeve telefona. Nakon nekoliko dana, pomogao joj je da se preseli u Krnjaču i bili su zajedno još nekoliko dana.

Mnogi su prokomentarisali da je otkrivanje prošlosti sa Požgajevom ženom bio krajnje nedžentlmenski, a neki su ga protumačili kao želju da isprovocira saigrača iz rijalitija:

- Ivana je mojoj majci u studiju zamerila što sam rekao da smo imali samo seks, a ne vezu. Međutim, moja majka se tada zadesila u stanu. Sve se namestilo, možda nisam trebao tako da odreagujem, ali sada nema nazad - rekao je takmičar.

Aleksandar je nakon spominjanja ove priče otpočeo štajk glađu, kako bi zaštitio intimu svoje žene, a prilikom pomena dotične teme na "Parografu", demonstrativno je napustio emisiju.

Na pitanje da li je imao seks sa Ivanom Požgaj, takmičar je odgovorio potvrdno, što je poligraf prepoznao kao laž.

Sledeće pitanje na "Parografu" vezano za Ivanu Požgaj glasilo je:

- Da li ste Ivanu Požgaj pominjali samo zbog sopstvene promocije u ovoj sezoni "Parova"? ni najmanje nije potrebna - rekao je takmičar.

Poligraf je pokazao je Nikola dva puta zaredom govorio laži!

Cela vila je skočila na Lakića nazivajući ga "totalnim lažovom", a on je samo prokomentarisao: - Ukopala me najbolja drugarica - rekao je učesnik, aludirajući na Dalilu Mujić, koja ga je, navodno, nagovorila na ovaj potez.

foto: Foto Happy Printscreen

(Kurir.rs/Foto Happy/Pritnscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NE MOŽE BITI VRELIJE: Pevačica se snimala u kadi, nećete moći da odvojite pogled!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track