KIJA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Slobu sam tukla pesnicom u glavu!
Foto: Printscreen

OTVORILA DUŠU

KIJA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Slobu sam tukla pesnicom u glavu!

Stars -

Kristina Kockar ispričala Luni Đogani da ju je Radanović jednom prilikom toliko iznervirao da je bila prinuđena da ga fizički napadne

Kristina Kockar tvrdi da je tukla svog još uvek zakonitog supruga Slobodana Radanovića dok su bili u velikoj ljubavi.

Kija je prvi put ljubavnici svog muža Luni Đogani otvorila dušu i priznala joj da ju je jednom prilikom on toliko iznervirao da je bila prinuđena da ga fizički napadne.

- Iskreno, Slobu sam jednom udarila pesnicom u glavu. Mnogo me je bio iznervirao. Ti ne shvataš kakav je to trenutak bio. Nisam znala šta ću od sebe. Milion puta mi je rekao: „Udari me, udari me ako će ti biti lakše“, i na kraju sam ga opalila. Sad mi je lakše kad se setim svih tih stvari. Kad popije, nikad me nije odgurnuo, a ja sam ga tukla - rekla je Kija.

foto: Damir Dervišagić

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija takođe je priznala da je i njoj više puta došlo da udari Radanovića, ali nije to učinila jer bi je ostavio ako bi došlo do toga.

- Naša svaka svađa mi teško pada. U nekoliko navrata sam dobila želju da ga udarim, ali nisam. Toliko me je jednom bio ponizio da sam htela da ga lupim, ali bilo mi ga je žao. On me dovede do toga da to uradim, ali to bi bio kraj - kazala je blogerka.

Kija se nadovezala da pevač nikada nije bio agresivan prema njoj kada popije.

- On i kad popije, a napolju ume da popije mnogo više nego ovde, nije nasilan - rekla je Kija.

Kurir / M. D.

Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track