BIVŠI ZADRUGAR OTKRIO PRAVU ISTINU O ĐEKSONU: Izboli su ga NOŽEM, doktori su mu izvadili ŽUČNU KESU, a sve zbog...
Foto: PrintScreen/Youtube

BIVŠI ZADRUGAR OTKRIVA

BIVŠI ZADRUGAR OTKRIO PRAVU ISTINU O ĐEKSONU: Izboli su ga NOŽEM, doktori su mu izvadili ŽUČNU KESU, a sve zbog...

Stars -

Reper Nemanja Đerić Đekson našao se u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, kada se u ranim dvadesetima umešao u sukob, iz kog je izvukao deblji kraj.

Njegov prijatelj, reper Jang Palk, kaže da je Nemanja u tuči hteo da zaštiti prijatelja, ali da je zadobio povrede opasne po život.

Naime, Đekson je, u nameri da zaštiti prijatelja, izboden u tuči, a lekari su zbog težine povreda morali da mu uklone deo žučne kese.

Zbog toga, kako je otkrio, mora da pazi na ishranu, od koje umnogome zavisi njegovo zdravstveno stanje, a njegov prijatelj reper Andrej Saljnikov, poznatiji pod nadimkom Jang Palk u izjavi ispričao je šta se tačno desilo.

foto: Printscreen

- Kada je bio mlađi, voleo je da štiti slabije i brani ortake po svaku cenu, pa je tako svojevremeno naje*ao ni kriv ni dužan. Jednom je uleteo u tuču kako bi odbranio drugara, pa je umesto njega popio nož. Bukvalno se našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Uglavnom, to je bila čarka u starom kraju na Banovom brdu, a tako se obično dešava kada se umešaš u tuđi problem - započinje priču Palke, koji je takođe učestvovao u „Zadruzi“.

- Situacija je bila veoma dramatična, jer mu je život bio u opasnosti. Išao je na operaciju i jedva je ostao živ. Doktori su mu uklonili pola žučne kese, a tada je i povredio jetru. Đekson baš mora da pazi na ishranu, nekoliko puta je čak i imao lepljenje creva i njemu zdravlje zavisi od toga šta jede - priča reper i dodaje da se Đekson nakon operacije posvetio zdravom životu i sportu.

foto: PrintScreen/Youtube

- Nakon tog incidenta, Đekson se sklonio s ulice i posvetio zdravom životu. Nastavio je da trenira i postao postao ozbiljan MMA borac, jer je bio ozbiljan talenat. Međutim, u nekom trenutku prevladala je ljubav prema muzici, zbog čega je potpuno zapostavio sport - kaže za kraj član dvojca „Đans“, koji je sa Đeksonovom grupom „Kurtoazija“ snimio pesmu „Kao bomba“.

Inače, Nemanja Đerić Đekson pre nekoliko dana se u „Zadruzi“ požalio da danima gladuje, što u velikoj meri narušava njegovo zdravstveno stanje.

(Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) UGRADILA JE U VILI NA VRAČARU LIFT DA NE SILAZI U ŠTIKLAMA: Hvalila se punim frižiderom, a sad pokazala šta voli da jede!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track