JELENA OPLELA DOK ČEKA OPERACIJU: Kija je perfidna, a Sloba je iskreno zaljubljen u Lunu!
Foto: Printskrin

NEMILOSRDNA

JELENA OPLELA DOK ČEKA OPERACIJU: Kija je perfidna, a Sloba je iskreno zaljubljen u Lunu!

Stars -

Glavni favorit za pobedu u rijalitiju "Zadruga" Jelena Golubović zbog operacije glasnih žica napustila je ovaj rijaliti šou, ali i dalje pomno prati šta rade njeni bivši cimeri.

Ipak, ona na sve situacije gleda drugim očima, jer je i sama bila učesnik i bolje poznaje takmičare od običnih gledalaca. Jelena otkriva šta misli o pojedinim Zadrugarima.

Jelena smatra da Kiji nije žao što joj je pukao brak, već da joj je samo proradila sujeta zbog prevare.

foto: Printscreen

"Kiji je samo povređena sujeta. Kija je jako perfidna, ne znam koliko to može da se vidi spolja. Kod nje je ovo tipično: "Kada izgubim nešto tek tada shvatim šta sam imao". Njoj je samo proradila sujeta, jer je pronašao lepšu i mlađu. Samo sujeta i ništa više. To se vidi u svakom njenom gestu", kaže Jelena i tvrdi da dogovor između Lune Đogani, Slobe Radanovića i njegove žene o bračnoj zavrzlami ne postoji:

"Nije dogovoreno. Pa koja normalna žena bi pristala za bilo koju sumu novca da je muž vara u rijalitiju? Sloba je iskreno zaljubljen u Lunu. On kaže da je to bio samo brak na papiru, da dve godine nisu imali odnos, da nikada nije kuvala, izvinite, svaki muškarac u takvoj situaciji kada tad nađe drugu", kaže Jelena.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir/Pulsonline, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track