Najnovije vesti

TO JE SASTAVNI DEO NJEGOVOG ŽIVOTA: Dragan Kojić Keba otkrio bez čega ne može da živi!
Foto: Damir Dervišagić

ISKREN

TO JE SASTAVNI DEO NJEGOVOG ŽIVOTA: Dragan Kojić Keba otkrio bez čega ne može da živi!

Stars

Dragan Kojić Keba, popularni pevač narodne muzike, bio je gost voditeljke Divne Milovanović u današnjoj emisiji, gde je nezaobilazna tema bila njegova snajka, jedna od najvećih muzičkih zvezda u regionu, Severina Kojić.

 

Ono što Kebu uvek pitaju otkako je Severina došla u njegovu kuću jeste kada će njih dvoje ukrstiti glasove i snimiti duet:

 

"Sve zavisi od pesme. Ako pesma klikne u mojoj i Severininoj glavi, snimamo. Nije se do sad desila. A nema ni presije da moramo da snimamo", rekao je Keba.

foto: Damir Dervišagić

 

Ono zbog čega su uvek prozivali Kebu jeste da se previše licka i sređuje, te da sa sobom uvek u džepu ima ogledalo. Voditeljka ga je upitala zašto je ovog puta poneo mobilni, te da li je postao zavisan od društvenih mreža:

 

"Sve te društvene mreže ja imam, ali nikad sebi nisam dozvolio da budem rob tehnike i rob nekih novih tehničkih ostvarenja. Nema me previše ni na Instagramu ni na Fejsbuku, ima me, ali nikad nisam čeznuo previše za nekom eksponažom. U mom poslu ako vrediš, neko će te primetiti. Nikad nisam voleo da se namećem, ni sa devojkama kad sam bio neoženjen i nikad me niko nije ostavio u životu. Ja volim sebe na pravi način, a što se ogledala tiče, to je sastavni deo mog života" - ispričao je pevač.

 

(Kurir/Pink, Foto:Damir Dervišagić)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) NEMA VIŠE BRE GIDI DŽANUM: Ode Keba u džezere

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...