Najnovije vesti

DARKU LAZIĆU PRESELA ESTRADA: Već je zamenio Anu, a evo čime se bavi njegova nova devojka!
Foto: Damir Dervišagić

NAŠAO UTEHU

DARKU LAZIĆU PRESELA ESTRADA: Već je zamenio Anu, a evo čime se bavi njegova nova devojka!

Stars

Nakon što je Kurir ekskluzivno objavio video snimak na kom se vidi kako pevač Darko Lazić šmrče beli prah, skandalozni detalji njegovog života su počeli da isplivavaju. To je ispratila i informacija da su se on i njegova supruga Ana Sević razveli, a sada je otkriveno i da je Darko već našao utehu.

Naime, Ana nije želela da komentariše ova dešavanja, a Darko se sklonio daleko od Beograda, bar dok se prašina ne slegne.

foto: Damir Dervišagić

Poslednje informacije koje se tiču pevačkog para su da je pevačica upala u depresiju, dok Darko već izvesno vreme uživa u vezi sa fitnes instruktorkom. Atraktivna crnka sa kojom je pevač viđen u javnosti nije poznata.

"Iako su pokušavali da sačuvaju brak, jednostavno nije išlo. Ana nije imala razumevanja za njegove stalne izlaske i počela je da mu zamera i sitnice. Snimak na kojem Darko šmrče beli prah Anu je bacio u depresiju, a on je napustio njihov dom. Ta crnka sa kojom je bio na večeri je fitnes instruktorka. Njih dvoje se odlično slažu i Darko voli da joj se poverava", rekao je dobro obavešteni izvor.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Alo, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NJEN BRAK PRATE SKANDALI: Pričalo se da se razvodi od Darka, a evo šta mu poručuje...

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...