STRAŠNE OPTUŽBE! Vesna Rivas: Jelena je prodala svoju bebu!
Foto: Nebojša Mandić, PrintScreen

Rivasova optužuje novu cimerku u „Parovima“

STRAŠNE OPTUŽBE! Vesna Rivas: Jelena je prodala svoju bebu!

Stars -

Pevačica veruje da je Tauerova slagala da je njena ćerka preminula posle rođenja od srčane mane, već da ju je dala trgovcima decom

Vesna Rivas optužila je Jelenu Tauer da je svoju tek rođenu ćerku prodala trgovcima decom, a onda izmislila kako joj je beba preminula od srčane mane odmah posle rođenja!

Ove teške reči veoma su pogodile kozmetičarku iz Zemuna, koja se potresla i plakala kada je od cimerke Irme saznala šta je Rivasova rekla. Sve je počelo posle Jeleninog učešća u emisiji „Ispovest“, gde je pričala o svom teškom životu, smrti oca i brata, razvodu od prvog muža i gubitku deteta. Odmah po završetku njene potresne priče, ukućani su počeli da komentarišu kako se Tauerova mnogo namučila, a Vesna je, kao i uvek, imala svoje pretpostavke koje su samo njoj jasne i shvatljive. Ne razmišljajući o posledicama, Rivasova je krenula da ubeđuje ostale takmičare da je Jelena prevarantkinja.

Skrivena sve zakuvala

- Nominujem je zbog onoga što mi je preneseno. Posle mojih ispovesti, prišla mi je Irma i rekla nešto što me je izbezumilo i veoma pogodilo. Vesna je prokomentarisala da sam prodala svoju bebu - rekla je Jelena kroz plač.

foto: PrintScreen

Odmah je skočila gatara i počela da objašnjava da nije ona to rekla, već skriveni učesnik koji se uključio u program.

- Jelena, zar ti tako olako prihvatiš stvari?! To nisam ja rekla, već skrivena. A ti, zlobnice, neka te bude sramota, đubre jedno, sve što ti se desilo si zaslužila - rekla je Vesna, dok je Irma nastavila da tvrdi kako je Rivasova izgovorila ove šokantne reči.

Tužiće bivšeg dečka

Tačno je da se skriveni učesnik uključio u program dok je Jelena Tauer pričala svoju tešku priču, ali nije rekao ono što Vesna tvrdi.

- Ako je istina da je bolest deteta otkrivena tek u osmom mesecu, ja sam sigurna da je tvoj dečko onda celu tu priču montirao samo za tebe - rekla je skrivena i savetovala Jeleni da nikada nije kasno da se bori, da tuži svog bivšeg dečka, ali i da traži papir na kome piše od čega je preminuo njen brat.

I. E. - Foto: Nebojša Mandić; PrintScreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track