Najnovije vesti

MILE KITIĆ I DRAGANA MIRKOVIĆ NE PRIČAJU 9 GODINA: Evo kada i zašto su prekinuli svaki kontakt!
Foto: Dragana Udovičić

DALI SVOJE MIŠLJENJE

MILE KITIĆ I DRAGANA MIRKOVIĆ NE PRIČAJU 9 GODINA: Evo kada i zašto su prekinuli svaki kontakt!

Stars

Nekadašnji prijatelji i članovi "Južnog vetra" godinama nisu u dobrim odnosima, a kako stvari stoje do pomirenja verovatno neće ni doći.

Mile Kitić 2009. godine napravio je solistički koncert u beogradskoj Areni, i baš od tada prekinuo je svaki kontakt sa koleginicom Draganom Mirković.

Mile je tada rekao da je razlog zbog kog ne pričaju taj što je Dragana eskivirala dolazak na koncert, dok je, sa druge strane, Mirkovićeva poslala javno saopštenje u kojem je tada navela da je Kitić na koncert jeste zvao, ali ne kao gosta na bini već kao gosta u publici. Međutim, i 9 godina kasnije Mile stoji iza svojih reči, iako o Dragani ima lepo mišljenje.

foto: Dragan Kadić

"Nemam ja ništa protiv Dragane. Ona ima strašnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima finu familiju i baš je ostvarena žena. To što se desilo među nama ja privatna stvar. Vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala jer je rekla da će biti gost, a onda da ne može. Onda je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se bio naljutio malo", rekao je Mile za "Glamur".

Podsetimo, Draganino saopštenje iz 2009. godine izgledalo je ovako:

"Sa Miletom sam se srela u Sloveniji pre otprilike mesec dana i tom prilikom me je pitao da ga moja DM televizija medijski podrži, što sam ja oberučke prihvatila, onako kolegijalno, bez ikakvog interesa i nadoknade. Mile je tada mog supruga Tonija i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog svojih privatnih obaveza ne mogu da dođem. Nije ni bilo govora o tome da nastupim, ni kao solista, ni kao deo nekadašnjeg "Južnog vetra". On je morao da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču", rekla je Dragana naglasivši da ju je Mile uvredio time što je kao slogan za koncert stavio naziv pesme "Jači nego ikad", a nije je ni pitao da li može.

foto: Dragana Udovičić

"Ružno je što je ceo svoj koncert nazvao po mojoj pesmi. Trebalo je da me pita, jer to osnovno vaspitanje nalaže. Odlučila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gde me nisu ni zvali", zaključila je tada Dragana.

Kurir.rs, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...