Najnovije vesti

VESNA DEDIĆ PRIZNALA KAKO SE OSEĆA U ŠESTOJ DECENIJI: Prostakuše bolje prolaze nego dame!
Foto: Dragan Kadić

ISKRENA

VESNA DEDIĆ PRIZNALA KAKO SE OSEĆA U ŠESTOJ DECENIJI: Prostakuše bolje prolaze nego dame!

Stars

Jedna od omiljenih TV voditeljki Vesna Dedić nedavno je proslavila pedeseti rođendan, čime je ušla u, mnogim ženama tako stresnu, šestu deceniju života.

Ipak, ona ističe kako se u pedesetim oseća sjajno jer ima više energije, a manje briga nego što je imala u tridesetim. Dedićeva dodaje da je svesna da, sa druge strane, da ne izgleda onako kako je izgledala u tridesetim, ali da je suludo i imati takva očekivanja.

foto: Dragan Kadić

Na pitanje koje su najvrednije lekcije i darovi koje joj je život dosad doneo, voditeljka emisije "Balkanskom ulicom" poručuje:

"Ništa mi godine nisu donele. Ja sam sve sama sebi donosila, i dobro i loše. Prosto mi se nikada nije desilo da mi nešto padne sa neba. Nikada mi niko ništa nije ponudio, a ja uzela. Najvredniji dar mi je razumno i talentovano dete koje sam mogla da pravim čovekom, radeći posao koji obožavam. Zahvaljujući tome, odgovornosti oko vaspitavanja deteta i egzistencije mi nisu teško pale. Sve ostalo moglo je i više i bolje. Što se tiče lekcija, sve sam naučila, naročito onu da sa nekima treba đonom. Ali baš ne mogu da se pohvalim da naučeno primenjujem u praksi. To ne želim. Davno sam rekla da treba ostati dama, čak i kada se čini da prostakuše bolje prolaze. I moje čitateljke se slažu sa tim, te imam sa kim da ostanem dama", rekla je Vesna.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Hello, Foto: Dragan Kadić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...