DANIMA NIŽE SKANDALE

(VIDEO) AFERA DARKA LAZIĆA SE NASTAVLJA: Prvi put stao pred publiku, a onda ove reči uputio Ani Sević!

Stars -

Darko Lazić se poslednjih dana našao u centru skandala, ali ne dozvoljava da njegova publika primeti da mu je loše. Međutim, po izboru njegovih pesama se može primetiti da mu uopšte nije lako.

Naime, ako je sudeći po pesmi "Ne daju mi da te volim" koju je otpevao sa toliko emocija, izgleda da Darku teško pada rastanak sa Anom.

"Svi već znaju koje probleme Darko ima. Prvo je objavljen snimak kako šmrče beli prah, onda kako se razvodi od Ane, pa kako je slupao tuđ auto, a on se do sada nije oglašavo. Nekoliko dana je proveo kod roditelja u Brestaču, zatim se sklonio kod prijatelja u Šabac, a u subotu je bilo njegovo prvo pojavljivanje u javnosti, i to u austrijskom gradu Lincu. Darko je u toku dana doputovao u Austriju, gde se našao sa prijateljima, a kasnije je otišao na nastup. Bio je lepo raspoložen, a publika ga je dodatno motivisala da se i dalje bori i bude najbolji u svom poslu", kaže izvor koji je dobro upućen u celu priču.

foto: Dragan Kadić

Mnoge pesme koje je Darko otpevao na nastupu u Lincu, opisale su njegov trenutni odnos sa Anom.

"U medijima se pisalo kako je Ana prevarila Darka i da je to jedan od glavnih razloga što su se rastali. Zato i nije iznenađujuće što su svi komentarisali da je Lazić pesmu "Idi drugome" posvetio upravo njoj. Dok je pevao refren "Hajde, idi drugome, ja imam svoje drugove, noću lutaću, drugoj srce ukrašću, opet iz mrtvih ustaću" u publici su se čuli komentari da ova pesma upravo opisuje Darkov i Anin odnos", kaže naš dobroobavešten izvor.

foto: Damir Dervišagić

Darko i Ana se još nisu oglašavali u medijima, a ove nedelje bi trebalo da se nađu sa advokatom kako bi se rešila cela situacija.

Njih dvoje su se poslednjih dana čuli samo preko poruka i to u vezi sa ćerkom Lorenom, a videće se prvi put kod advokata.

Pevačeva mama je nedavno stala na stranu svog sina.

"Koliko ja znam, do zvaničnog razvoda nije došlo. Čuli smo se u utorak uveče, on je i bio kod nas, a sada je kod jednog druga. Njihova je stvar da li će da žive zajedno ili ne, ja se u to ne mešam. Nisam ga ništa savetovala, smatram da nije samo moj sin kriv", rekla je Darkova mama Branka.

(Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track