HITNO OPERISANA: Sonja Vuksanović završila u bolnici!
Foto: Damir Dervišagić

Primljena u „Narodni front“

HITNO OPERISANA: Sonja Vuksanović završila u bolnici!

Stars -

Nakon urađenog ultrazvučnog pregleda, stilistkinji saopšteno da ima problem koji odmah mora da se reši i da je intervencija neophodna

Sonja Vuksanović juče je hitno primljena u bolnicu „Narodni front“, gde je operisana, ekskluzivno saznaje Kurir.

Nakon što su joj urađene detaljnije analize, lekari su utvrdili da je reč o ginekološkom problemu, te su je uputili u „Narodni front“, gde je konstatovano da je hirurška intervencija neophodna.

Vodi računa o zdravlju

- Sonja izuzetno vodi računa o svom zdravlju. Uvek je odlazila na redovne ginekološke preglede kod svog doktora. Svaki pregled bi se završavao dobrim rezultatima, a onda se nedavno situacija promenila. Ona je poslednjih dana osetila drastične promene, a u sredu se od rane zore baš osećala loše. Nije želela da rizikuje, nego se odmah obratila svom lekara, koji ju je uputio u „Narodni front“ - priča naš izvor iz bolnice.

On kaže da se Vuksanovićka u prvom trenutku uplašila, ali da ju je lekar smirio.

- Nakon ginekološke kontrole i urađenog ultrazvučnog pregleda, Sonji je saopšteno da ima problem koji mora odmah da se reši intervencijom. Usledio je šok. Hirurški zahvat, koji je trajao sat vremena, uspešno je obavljen, ne ostavljajući nikakve posledice. Sonja, koja je sve hrabro podnela, ovih dana će biti puštena na kućno lečenje - kaže naš sagovornik.

Na vreme je reagovala

Vuksanovićeva je nedavno bila na poslovnom putu i već tamo je osetila zdravstvene tegove, zbog kojih se čim se vratila u Beograd obratila lekaru. Ona nije htela ništa da prepusti slučaju, a s obzirom na situaciju, dobro je da je odmah reagovala, pa je zdravstveni problem sa kojim se suočila istog trenutka rešen.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sonjom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke. Inače, Sonja se nakon razvoda od pevača Ace Lukasa posvetila poslu u svom modnom studiju i ćerkama, Sofiji (18) i Viktoriji (6).

foto: Damir Dervišagić

ZABRINUTA U stalnom su kontaktu

ĆERKA SOFIJA SVE VREME UZ MAJKU

Sonjina ćerka iz braka sa folkerom Željkom Šašićem Sofija zabrinula se za mamu kad je saznala da je hitno operisana.

- Sofija je ozbiljna mlada devojka, koja otvoreno priča sa Sonjom o svemu i baš se zabrinula kada joj je majka javila da mora da ostane u bolnici i da će biti operisana. Tinejdžerka se uznemirila i non-stop je zvala majku kako bi bila sigurna da je sve u najboljem redu. Smirila se tek kad je intervencija završena i kad su lekari rekli da je sve proteklo u najboljem redu - kaže naš izvor.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SONJA VUKSANOVIĆ POSLE PREBIJANJA ODLAZI U POLICIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track